ICR LA BOOKFEST CHIȘINĂU

0
248

Institutul Cultural Român va fi prezent, prin Centrul Naţional al Cărţii, la ediţia din acest an a Salonului Internaţional de Carte Bookfest Chişinău, care are loc în perioada 30 august – 3 septembrie, la Centrul Mediacor din cadrul Universităţii de Stat din Moldova.
La standul ICR vizitatorii sunt aşteptaţi cu o selecţie de titluri la preţuri speciale din domeniile istorie, literatură, critică literară, albume de artă şi ultimele numere ale revistei Lettre Internationale.
Seria manifestărilor propuse de ICR, prin Centrul Naţional al Cărţii, cuprinde două ateliere de literatură pentru copii şi un eveniment dedicat sărbătoririi Zilei Limbii Române: „Două ţări, aceeaşi limbă, o familie şi mai multe istorii literare”. Ediţia din 2023 a Salonului Internaţional de Carte Bookfest Chişinău, organizată de Asociaţia Editorilor Români, în parteneriat cu Biblioteca Naţională a Republicii Moldova, Universitatea de Stat din Moldova, Uniunea Editorilor din Republica Moldova, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.
Accesul publicului la evenimentele din cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest Chişinău este liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 11 = 17