BUZOIAN CERCETAT PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR ŞI CONTRABANDĂ CALIFICATĂ

0
314

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la o persoană bănuită de nerespectarea regimului armelor și munițiilor şi contrabandă calificată.

Percheziţia s-a desfăşurat, pe 24 august, în comuna Calvini, la domiciliul unui localnic de 37 de ani, în baza mandatului emis de către Judecătoria Pătârlagele.

În urma desfăşurării percheziţiei, poliţiştii au identificat și au ridicat în vederea continuării cercetărilor două carabine cu percuție pe ramă, deţinute fără drept, despre care sunt indicii că au fost procurate din Franţa şi introduse în ţară de către persoana percheziţionată.

În cauză se continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea “regimului armelor și munițiilor” şi „contrabandă calificată”, fapte prevăzute şi pedepsite potrivit  Codului penal şi  Codului vamal al României.

La activităţi au participat luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, poliţişti de la Secţia de poliţie rurală Cislău şi din cadrul celorlalte structuri operative ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =