PREMIAȚI PENTRU PERFORMANȚĂ

0
570

Munca, talentul și perseverența tinerilor și sportivilor din Rm Sărat au fost răsplătite în cadrul recepției organizate de Primăria Râmnicu Sărat cu prilejul ,,Zilelor municipiului,,. La evenimentul organizat în curtea Complexului Brâncovenesc, Iulia Băsescu, absolventa Școlii Gimnaziale ,,Constantin Brâncoveanu,, din Râmnicu Sărat, care a obținut media 10 la Evaluarea Națională, a fost premiată cu diploma ,,Traian Săvulescu,,. Tânăra a primit, recent, și o recompensă financiară din partea Consiliului Local Municipal.

Cu diploma ,,Traian Săvulescu,, a fost premiată și echipa de robotică ,,BoogeyBoots,, din cadrul Colegului Național ,,Alexandru Vlahuță,,.

Și activitatea Centrului Europe Direct a fost răsplătită de autorități. Voluntarii din Râmnicu Sărat au fost premiați cu diploma ,,Traian Săvulescu,, pentru promovarea mesajelor europene și a implicării civice în comunitatea locală.

Nu în ultimul rând, echipele de volei, fotbal și oină din cadrul Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Sărat au primit  diploma ,,Vasile Ștefan,,.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 22