LA DATORIE, ÎN WEEKEND, PENTRU EVENIMENTELE CULTURAL-ARTISTICE DIN BUZĂU

0
236

Sfârșitul de săptămână aduce numeroase manifestări cultural-artistice în județul nostru, astfel că efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, se vor afla la datorie pentru a asigura siguranța cetățenilor.

În perioada 18-20.08.2023 vor fi prezenți la „Zilele Municipiului Râmnicu Sărat” dar și la evenimentul „Vadoo Chill Fest 5”, organizat pe raza localității Gura Teghii.

Duminică,  20 august, vor asigura ordinea publică la Siriu, în cadrul serbării „Cât e Siriul de Mare”, la Bisoca, unde se va desfășura sărbătoarea folclorică „Pe plaiuri Bisocene”, dar și la Bălăceanu, în cadrul „Zilei comunei Bălăceanu”.

Tot în data de 20.08.2023 se va da și startul Buzău International Arts Festival, activități ce vor debuta în zona Bulevardului Nicolae Bălcescu și în Parcul Crâng.

IJJ Buzău reamintește  principalele obligații ale participanților la adunările publice, conform legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice:

-respectați recomandările făcute de organizatorii adunării, dar și indicațiile forțelor de ordine;

-nu vă implicați în acțiuni ce pot împiedica desfășurarea normală a evenimentului;

-nu purtați asupra dumneavoastră arme sau alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a evenimentului.

Dacă sunteți victime sau martorii comiterii unor fapte antisociale, solicitați sprijinul forțelor de ordine prezente sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgență, 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =