GLORIA BUZĂU MERGE MAI DEPARTE ÎN CUPĂ

0
372

Gloria Buzău s-a impus în deplasare cu CS Plopeni, în turul 3 al Cupei României și mai are un singur pas pentru a se califica în grupele competiției. Jocul echipei antrenată de Andrei Prepeliță nu a strălucit în fața formației din liga a 3-a, însă buzoienii au revenit acasă calificați, grație dublei semnate de Angelov.

Prima reușită a macedoneanului fost chiar în ultimele secunde ale prelungirilor primei reprize, după o gafă a portarului echipei din Plopeni. La doar patru minute de la reluarea jocului, tot Viktor Angelov a înscris, la o fază pornită de la o degajare greșită a portarului gazdelor.

Viitoarea adversară a Gloriei, în play-off-ul competiției, urmează să fie cunoscută prin tragere la sorți. Dacă va câștiga și acest meci, programat la finele lunii, echipa buzoiană se va califica în grupele Cupei României.

În campionat, pentru Gloria, după un egal și o victorie în primele două etape, urmează un meci dificil în deplasare, cu Chindia Târgoviște, echipă retrogradată din Superligă. Partida este programată săptămâna viitoare, marți, 22 august, de la ora 19:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 29