PRETENDENTE LA PROMOVARE

0
296

Șanse mai mari ca niciodată pentru Metalul Buzău și CSM Rm. Sărat pentru a forța promovarea în noua ediție a Ligii a III-a de fotbal. Atât calendarul competiţional, cât şi modalitatea în care se desfăşoară acesta, oferă celor două echipe buzoiene cel mai lejer traseu spre liga a II-a, din ultimii 5 ani.

La o primă vedere, Metalul Buzău şi CSM Focşani par cele mai puternice echipe din serie. Ar urma CSM Râmnicu Sărat, Unirea Braniştea şi Sporting Lieşti. În serie se mai află Viitorul Curiţa, Viitorul Şuţeşti, Hamangia Baia, Viitorul Ianca şi Voinţa Limpeziş. Comparativ cu echipele participante în aceeaşi serie cu a buzoienilor, componenţa din stagiunea viitoare este cea mai accesibilă din punct de vedere valoric şi din punct de vedere al notorietăţii participantelor.

Și loturile celor două echipe buzoiene le recomandă drept pretendente la promovare. Metalul Buzău, cea mai bogată echipă din serie, şi-a consolidat lotul în această vară. Fără să fie egala buzoienilor din punct de vedere financiar, CSM Râmnicu Sărat are, însă, omogenitatea ca atuu principal. Scheletul echipei a fost consolidat cu jucători experimentanţi la nivelul ligilor inferioare, dar şi cu prospeţimea jucătorilor tineri din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 67