INVITAȚI LA SĂRBĂTOAREA ORAȘULUI

0
391

Râmnicenii sărbătoresc în această perioadă la Zilele municipiului. Sărbătoarea orașului a debutat, seara trecută, în Ajunul Sărbătorii ,,Adormirea Maicii Domnului,, cu o procesiune religioasă pe străzile Râmnicului, cu Epitaful Maicii Domnului, si la care au luat parte peste 2000 de persoane.

La procesiune au participat și reprezentanți ai administrației din Rm Sărat. Primarul municipiului, Sorin Cîrjan, s-a arătat încântat de numărul mare de oameni, dar și de organizarea exemplară a evenimentului.

Polițiștii au avut grijă ca evenimentul să se desfasoare în cele mai bune condiții. Ei au asigurat fluența traficului și protecția participanților la procesiune.

În toată această perioadă, instituțiile de cultură vor marca sărbătoarea orașului printr-o serie de evenimente, la care sunt invitați toți râmnicenii. Reprezentații comunității locale sunt invitați să participle și la recepția organizată, joi, în cadrul Complexului Brâncovenesc.

In weekend, ramnicenii vor avea parte de spectacole, cu artisti de exceptie, printre care Taraful Rutenilor, Nicole Cherry si Irina Rimes.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =