VICTORIE CU EMOȚII PENTRU GLORIA BUZĂU

0
372

Victorie cu emoții pentru Gloria Buzău, sâmbătă, în fața propriilor suporteri, în a doua etapă a ligii secunde de fotbal. Trupa din Crâng s-a impus la limită, scor 2-1, în fața unei nou-promovate, CS Tunari.

În ciuda calculelor hârtiei, oaspeții au deschis scorul foarte devreme, după doar un minut și câteva secunde. Cosmin Lambru a câștigat un duel la mijlocul terenului, a lansat mingea peste apărarea buzoiană, iar Paul Mitrică a plasat balonul în stânga portarului Greab. Gloria s-a aruncat în atac, dar până la pauză, nu a reușit să egaleze.

Buzoienii au înscris golul egalizator, în minutul 53, după o acțiune personală a lui Sergiu Pîrvulescu. Acesta a driblat doi apărători, în afara careului de 16 metri, a șutat cu stângul și a marcat în dreapta portarului oaspeților.

Golul victoriei a venit în minutul 76. Marcatorul primului gol, Sergiu Pîrvulescu a centrat perfect pentru Cristi Dumitru, iar acesta a reluat cu capul, de pe linia de 6 metri, și a înscris pentru 2-1.

Pentru Gloria Buzău urmează un meci în Cupa României, miercuri, 16 august, în deplasare la CSO Plopeni, formație din Liga a 3-a. În a treia etapă din sezonul Ligii 2, gruparea buzoiană va întâlni, marţi, 22 august, în deplasare,  Chindia Târgoviște. Buzoienii vor juca, din nou, pe teren propriu, peste 2 săptămâni, pe 26 august, cu Metaloglobus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 + = 48