TINERI RÂMNICENI, IMPLICAȚI ÎN ACȚIUNI DE VOLUNTARIAT

0
426

Tinerii din Rm Sărat sunt tot mai implicați în proiectele de voluntariat. În cadrul Asociației de Tineret ,,Onix,,, ei au ocazia să participe la numeroase acțiuni care îi ajută să-și îmbogățească cunoștințele și experiențele. Prin Corpul European de Solidaritate, voluntarii din Rm. Sărat lucrează în echipă, învață, își selectează modele și participă la proiecte care îi pregătesc pentru o carieră de viitor.

La începutul acestei veri, tinerii au dat startul unui nou proiect de solidaritate. ,,FORTinerESC,, are ca scop revitalizarea Centrului de Tineret local și închegarea grupului de voluntari locali.

De asemenea, la Rm. Sărat a demarat un alt care vizează implicarea unui număr cât mai mare de tineri în procesele democratice și administrative ale municipiului.

În perioada următoare, tinerii din Rm. Sărat vor derula proiecte de mobilitate pentru a dezvolta un parteneriat european cu mai bine de zece organizații din Europa.

Asociația de Tineret ,,Onix,, Râmnicu Sărat urmărește consolidarea calității proceselor de învățare informală și nonformală și dezvoltarea de activități de calitate pentru tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 69