VOLUNTARIATUL, ROL IMPORTANT ÎN VIAȚA TINERILOR

0
232
Sursă foto: Facebook/Asociatia de Tineret Onix

Voluntariatul și activitățile extrașcolare au un rol important în viața tinerilor. O demonstrează și mulți elevi din Rm. Sărat, care participă tot mai activ în activități civice și de dezvoltare personală, precum și la acțiuni de voluntariat. Reprezentanții administrației publice locale încurajează permanent inițiativele elevilor care vor să se implice în dezvoltarea comunității și în elaborarea de programe. Autoritățile  apreciază, atât proiectele extrașcolare organizate în cadrul unităților de învățământ, cât și implicarea tinerilor în diverse acțiuni de dezvoltare personală.

Reprezentanții administrației din Rm. Sărat îndeamnă părinții să susțină tinerii să facă voluntariat, pentru a-și dezvolta, atât atitudinile față de diferite situații pe care le întâmpină, cât și abilitățile.

Prin voluntariat, tinerii învață să lucreze în echipă, să comunice eficient, să reacționeze pozitiv atunci când se confruntă cu diverse provocări, iar toate aceste abilități vor fi utile pentru ei în viitor, în viața personală, dar și în cea profesională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

22 + = 27