HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 14 – 20 AUGUST 2023.

0
179

Zodia Berbec

Este o perioadă în care ai toate șansele să răspândești bucurie în jurul tău. Sună un prieten și fă ceva distractiv, mai ales ceva legat de artă sau muzică. Este, de asemenea, un context astrologic favorabil iubirii. Nu ezita să ieși la o primă întâlnire pentru că te poți îndrăgosti. Pe de altă parte, pot apărea multe obstacole mici în calea ta, în ceea ce privește sectorul profesional. Cât de mult ai încerca să eviți asta, ele s-ar putea să te încetinească.

Zodia Taur

În această săptămână, ai multe de împărtășit. Ai putea să organizezi o petrecere la tine acasă sau să aduni câțiva prieteni și să pleci câteva zile în afara orașului. Este o perioadă în care îți vei dori probabil să fii în compania unor oameni distractivi și să-ți împarți casa cu prietenii și familia. Ai putea face câteva schimbări și în ceea ce privește sectorul amoros. Dacă ești dispus să faci câteva ajustări, tu și persoana iubită vă puteți sincroniza programul, astfel încât să găsiți momentul potrivit pentru o întâlnire romantică.

Zodia Gemeni

Pe lângă faptul că îți poți descoperi un talent ascuns, te poți distra pe cinste. Pe de altă parte, va fi activ sectorul locuinței, iar acest aspect ți-ar putea aduce unele provocări. S-ar putea să apară câteva probleme minore legate de casă și să fie nevoie de reparații urgente. Fii atent și la conversațiile cu cei dragi, pentru că poți atinge subiecte sensibile, care pot crea tensiuni.

Zodia Rac

Chiar dacă este posibil să te bucuri de câștiguri suplimentare în această perioadă, accentul este pus pe cheltuirea banilor și pe distracție. Ai putea să cumperi cadouri pentru prieteni și familie sau să îți faci chiar ție un cadou mai scump, la care visai de multă vreme. De asemenea, ar putea fi un moment excelent să încerci o activitate nouă care necesită puțină învățare. Fii răbdător cu tine însuți. Amintește-ți că practica duce la perfecțiune.

Zodia Leu

Vei fi în centrul atenției și este foarte probabil să primești multe complimente. Oamenii s-ar putea strădui să îți arate cât de mult apreciează faptul că faci parte din viața lor. De asemenea, ai putea descoperi că ai mai mulți prieteni decât credeai, pentru că toată lumea pare să își dorească să fie în preajma ta. Pe de altă parte, se vor forma aspecte tensionate în casa banilor. Poate fi ceva simplu, cum ar fi o eroare de calcul sau o factură uitată. Dacă poți, ar fi bine să amâni deciziile legate de finanțe.

Zodia Fecioară

Te așteaptă o săptămână în care latura ta spirituală va fi foarte activă. Poți profita de context pentru a găsi un talisman magic pentru protecție sau noroc. Este, totodată, un moment bun să apelezi la remedii feng shui pentru casă sau să-ți îmbunătățești practicile spirituale. Pe de altă parte, pot apărea provocări în relația cu cineva apropiat. Poți fi tentat să te încăpățânezi să îi demonstrezi că planurile sale de viitor nu sunt strălucite. Ar fi bine să îți economisești energia pentru un moment mai oportun.

Zodia Balanță

Este o perioadă în care te poți distra minunat cu un prieten, indiferent dacă aveți ceva special planificat sau decideți să fiți spontani. De asemenea, dacă vrei să îți faci prieteni noi, este o săptămână excelentă pentru a participa la evenimente sociale. Pe de altă parte, contextul astrologic îți va activa casa odihnei și a recuperării. Probabil că ai avut multă energie în ultimele zile. Acest lucru poate fi minunat dacă ai multe de făcut, dar poate să se manifeste și ca o stare de nervozitate, dacă te lași distras și nu te concentrezi pe responsabilitățile tale.

Zodia Scorpion

Ceilalți ar putea fi impresionați de tine și de modul în care te descurci în diverse situații. Ai putea primi multe complimente, iar carisma ta ar putea ajunge la apogeu. Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta ar putea fi o perioadă excelentă pentru a merge la o primă întâlnire. Pe de altă parte, pe plan profesional este posibil ca lucrurile să nu meargă exact așa cum te aștepți, mai ales când vine vorba de tehnologie. În loc să încerci să rezolvi problemele imediat, ar fi mai bine să le lași deoparte pentru cel puțin o zi și să revii asupra lor atunci când vei avea mintea mai limpede.

Zodia Săgetător

Săptămâna asta se dă startul călătoriilor și aventurilor. Vei avea ocazia să descoperi locuri noi și să faci cunoștință cu mulți oameni. Ar fi bine să ai un plan de călătorie bine pus la punct, ca să nu ai parte de surprize nedorite. Pe de altă parte, există posibilitatea ca cineva să vină să te viziteze, iar acest lucru să îți aducă experiențe și conexiuni noi. În plan profesional, pot apărea diverse provocări. Va trebui să îți menții calmul pentru a reuși să găsești soluții eficiente. Zodia Capricorn

Ai putea să te bucuri de câștiguri suplimentare sau să obții un împrumut cu dobândă redusă. Este un moment favorabil pentru a-ți consolida situația financiară și pentru a explora oportunități de a face mai mulți bani. Pe de altă parte, ai putea întâmpina provocări în găsirea informațiilor de care ai nevoie sau te poți simți copleșit de abundența de informații disponibile. Verificarea cu atenție a acurateței informațiilor poate duce, de asemenea, la frustrare. Adoptă o abordare sistematică, prioritizează ceea ce este important și menține-ți răbdarea.

Zodia Vărsător

Este o perioadă excelentă să te reconectezi cu cineva din trecut și chiar să reiei o poveste de dragoste. Poate fi vorba de un fost coleg de școală sau un fost partener de viață din ultimii ani. Pe de altă parte, s-ar putea să fii în căutarea unui împrumut pentru a-ți plăti unele datorii, dar procesul de a strânge documentele necesare s-ar putea dovedi complicat și frustrant. Ar trebui să te înarmezi cu răbdare pentru a reuși să treci peste aceste provocări cu bine.

Zodia Pești

Este o perioadă în care ar fi bine să încetinești ritmul și să te bucuri de plăceri simple, cum ar fi să-ți faci ceaiul de dimineață sau să prepari clătite cu fețe zâmbitoare. De asemenea, reconectarea cu natura îți poate aduce multă liniște. Fă-ți timp să te plimbi și să încarci cu energie. Pe de altă parte, s-ar putea să ai nevoie de puțină răbdare în interacțiunile cu persoana iubită sau cu cel mai bun prieten. Ceva ce fac ei ar putea să te irite, dar este mai bine să lași această energie să treacă fără să încerci să îi schimbi sau să îi confrunți,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

71 + = 73