METALUL CONTINUĂ ÎN TURUL 3 AL CUPEI ROMÂNIEI. CSM RM SĂRAT A PĂRĂSIT COMPETIȚIA.

0
338
Sursa foto: Arhivă

Una caldă, alta rece, pentru echipele buzoiene din Liga a 3-a în turul doi al Cupei României.

Metalul Buzău continuă competiția, urmând a disputa turul trei, împotriva unei formații, cel mai probabil, din liga secundă. Buzoienii s-au impus clar, cu 5-0, în partida cu CS Păulești, echipă care reușise să elimine în turul întâi al Cupei României pe Voința Limpeziș.

Mult mai omogenă, Metalul a deschis scorul repede, în minutul 16, prin Paulian Banu. Opt minute mai târziu, Ionuț Pelivan a majorat diferența pentru ca scorul la pauză să fie stabilit de același Banu, în minutul 31. La reluare, Metalul Buzău a mai înscris de două ori, în minutele 56 și 81, prin Paulian Banu și Cătălin Bardaș, stabilind scorul final.

Din păcate, CSM Râmnicu Sărat a părăsit întrecerea după ce a pierdut în turul doi, la lovituri de departajare cu CS Blejoi. Meciul a fost extreme de echilibrat, iar cele două combatante au încheiat la egalitate după timpul regulamentar, 1-1. Reprizele de prelungiri au consemnat două goluri, câte unul pentru fiecare echipă, iar la penalty-uri câștig de cauză au avut echipa din Blejoi, după ce a transformat trei lovituri din patru, în timp ce CSM Rm. Sărat a marcat o singură dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

24 + = 32