DEPUTATUL AVRĂMESCU LA CAFENEAUA RURALĂ DIN REGIUNEA SUD-EST

0
178

Președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, a participat zilele trecute la un eveniment într-una din localitățile din jurul municipiului Buzău, ocazie cu care s-a întâlnit cu mai mulți tineri din zonă.

“Vreau să ii felicit pe organizatorii Cafenelei Rurale din Regiunea Sud-Est. Întâlnirea a avut loc la Potoceni, în comuna Mărăcineni. Este un proiect sub egida Rural Youth Parliament Erasmus +, inițiată de Asociatia GAL Napoca Porolissum. Un proiect prin care tinerii din mediul rural învață direct, aplicat, cum funcționează instituțiile statului și cum se pot implica și ei în acest proces. Este o inițiativă excelentă și am fost onorat să fac parte astăzi din ea. Felicitări tuturor pentru implicarea de care dau dovadă! Vă doresc mult succes în ceea ce v-ați propus și vă asigur că veți găsi mereu un partener în mine!”, a declarat deputatul liberal.

Totodată, Gabriel Avrămescu a mai ținut să precizeze că a fost plăcut surprins de noua generație care se arătă preocupată de soarta comunității locale .

“Am cunoscut astăzi câteva zeci de tineri energici, cu idei bune. Le-am povestit despre ce înseamnă să fii deputat, cum funcționează Parlamentul și cum se pot implica pentru a schimba în bine comunitățile din care fac parte. Mi-au povestit, la rândul lor, despre experiențele personale și nevoile din localitățile de unde vin. Am discutat împreună despre soluții și am plecat de la această întâlnire cu convingerea că vom fi parteneri pe viitor, că entuziasmul și implicarea acestei generații vor contribui la o Românie așa cum ne-o dorim cu toții”, a conchis liderul liberalilor buzoieni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

36 + = 37