GLORIA BUZĂU, FAVORITĂ LA PROMOVARE

0
243

Casele de pariuri o consideră pe Gloria Buzău favorită la câștigarea sezonului 2023/2024 din Liga 2-a de fotbal. FC Argeș, CSA Steaua și Chindia Târgoviște o urmează îndeaproape.

Noua stagiune din liga secundă stă să înceapă, iar lupta pentru promovare este mai imprevizibilă ca niciodată. Echipele care și-au depus candidatura au suferit schimbări majore la nivel de lot, dar și pe banca tehnică,  în această vară.

Casele de pariuri au amânat mult timp publicarea cotelor pentru câștigarea competiției. Gloria Buzău este văzută cu prima șansă. Buzoienii au schimbat antrenorul, Andrei Prepeliță în locul lui Adrian Mihalcea, iar mai mulți jucători de bază au părăsit echipa. Printre ei se numără portarul Relu Stoian, acum la Oțelul. Tot sub comanda lui Dorinel Munteanu au ajuns Pablo Gaitan și Ariel Lopez. Boiciuc a plecat la Steaua, iar Oteliță a ajuns în primul eșalon, la Sepsi. Gloria Buzău a rămas și fără președintele de anul trecut, Auraș Brașoveanu. Au sosit în locul lor fotbaliști cunoscuți la nivel de primă ligă, Alin Dobrosavlevici, Andreas Mihaiu sau Cristian Dumitru.

Liga 2 are la start 20 de formații. La finalul sezonului regular, primele 6 vor merge în play-off. Primele două clasate din play-off vor promova în Liga 1. Ocupantele pozițiilor 3 și 4 vor merge la baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 13 = 22