EXCLUSIV “SCURT PE 2”

0
224

Ce au găsit autoritățile buzoiene la azilurile de bătrâni din județ, în ce spitale este criză acută de medici, de ce se amână reabilitarea Prefecturii și care sunt pagubele agricultorilor din zona Rm. Sărat, aflați doar din noua ediție a publicației Scurt pe 2 care apare în fiecare zi de vineri. Mai puteți citi despre prima prelevare de organe din acest an la Buzău și despre sfaturile medicilor privind măsurile de prevenție pe timpul caniculei.

Numai în paginile Scurt pe 2 găsiți rubrica jurnalistului Mihai Pavelescu despre noutățile din lumea televiziunii, horoscopul săptămânii și sfaturile de frumusețe. Cel mai îndrăgit ziar de weekend se poate cumpăra de la toate chioșcurile de profil din Buzău și Rm. Sărat. Cereţi la difuzorii de presă din Buzau și Rm. Sarat publicația „Scurt pe 2” şi veţi primi în același preț şi suplimentul „Talciocul Buzoian” cu sute de anunțuri, de mică și mare publicitate din tot județul.

Puteți vinde sau cumpăra aproape orice printr-un anunt gratis decupând talonul pe care il regăsiți în suplimentul „Talciocul buzoian” ce însoțește publicația Scurt pe 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

53 + = 56