METALUL BUZĂU A ÎNCEPUT PREGĂTIRILE

0
181

După eșecul din barajul de promovare și o lună de pauză, Metalul Buzău s-a reunit ieri, pentru startul unui nou sezon în liga a 3-a de fotbal.

Perioada de pregătire va cuprinde două cantonamente, unul în baza proprie, celălalt la Snagov, dar și mai multe meciuri amicale, întregul calendar urmând a fi perfectat pe parcurs. Primele două săptămâni îi vor găsi pe jucătorii antrenați de Vali Stan la Buzău, iar pe 15 iulie este programat primul amical, în compania trupei Under 19 a Gloriei.

Pe 17 iulie, buzoienii vor pleca la Snagov, acolo unde este programat cel de-al doilea cantonament, întins până pe 26 iulie. Cum baza sportivă de lângă București oferă condiții excelente, Vali Stan nu exclude câteva jocuri-școală, pe lângă sesiunile de antrenament.

Cu siguranță, amicale vor fi pe 29 iulie, cu Unirea Slobozia, și pe 5 august, cu Voluntari. Întregul program al meciurilor de verificare va fi definitivat și în funcție de calendarul Cupei României, competiție unde Metalul va evolua destul de devreme.

Între timp, conducerea clubului buzoian se gândește și la transferuri, însă, eventualele ținte vor fi anunțate abia după ce vor deveni certitudini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + = 20