FESTIVALUL „BUZĂUL LUI MARGHILOMAN”, 13-16 IULIE

0
184

Cea de-a III-a ediție a festivalului „Buzăul lui Marghiloman”, eveniment organizat de Primăria Buzău și Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman”, se va desfășura și anul acesta, tot la Vila Albatros din Parcul Marghiloman, ca și în anii anteriori, între 13 și 16 iulie. Anul acesta, toți cei care vor dori să fie mai aproape de scenă și de artiști, vor trebui să cumpere bilete de intrare sau abonamente pentru a putea avea acces în zona de spectacol.

Artiștii care vor urca pe scena de la Marghiloman, printre care Delia și trupele Vița de Vie și ALTERNOSFERA, merită toți banii, cu toții bucurându-se de aprecierea fanilor și a tuturor iubitorilor de muzică bună. Scena va fi montată în parcarea Vilei, iar în vecinătatea spațiului de spectacole vor fi zona de relaxare și cea de „capricii și delicii culinare”, de unde nu va lipsi nici berea.

De altfel, pe toată perioada festivalului, parcul Marghiloman va rămâne deschis pentru vizitatorii care obișnuiesc să iasă acolo la promenadă, în aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =