DEBUT DE FOC PENTRU HANDAL CLUB BUZĂU

0
242

Debut de foc pentru Handbal Club Buzău în Liga Națională masculină de handbal. Potrivit tragerii la sorți, gruparea buzoiană va disputa acasă prima partidă, în compania celor de la CSM București.

Nici etapa secundă nu este ușoară, întrucât handbaliștii buzoieni se vor deplasa la Baia Mare pentru meciul cu Minaur. În al treilea meci al sezonului, Handbal Club va juca tot în deplasare, la Suceava cu CSU. Începutul complicat de campionat se va prelungi inclusiv în etapa a patra, acasă cu CSM Focșani. Partida cu Dinamo, campioana României, este programată pentru runda cu numărul 8.

Sezonul trecut, Handbal Club Buzău a încheiat competiția pe locul al nouălea, fiind însă în pericol de a disputa barajul pentru menținere în prima ligă. Campionatul a fost câștigat de Dinamo, 78 de puncte, urmată la mare distanță de Minaur Baia Mare, cu 61de puncte.

Pentru stagiunea ce va urma, echipa buzoiană are drept obiectiv o evoluție care s-o scutească de orice emoție a retrogradării. Pentru Handbal Club, cea mai bună clasare la finalul Ligii Naționale a fost locul 7, obținut de două ori consecutiv, cu Pero Milosevic pe banca tehnică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =