HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 3 – 9 IULIE 2023

0
207

Zodia Berbec

Contextul astrologic activează casa ta a distracției și a romantismului. S-ar putea să fii în căutare de obiecte frumoase, dar este posibil să te întorci acasă cu fluturi în stomac. În timp ce ești la cumpărături poți întâlni pe cineva foarte interesant. Atracția poate fi atât de puternică, încât să decideți că vreți să vă cunoașteți mai bine. Mintea ta ar putea fi plină de gânduri îndrăznețe.

Zodia Taur

S-ar putea să vrei să schimbi totul în casă în această perioadă. Poți să muți mobilierul pentru un flux mai bun al energiei. De asemenea, poți cumpăra obiecte noi, care să îți dea o stare de bine, cum ar fi o pictură. Este un moment bun să explorezi cu bucurie subiectele care te interesează în cărți, interviuri, podcasturi sau tutoriale video. Ai o mare capacitate de a acumula informații. Toate acestea au un scop. Universul te ghidează în direcția corectă prin curiozitatea ta.

Zodia Gemeni

În această săptămână, faptul de a face ceva nou îți oferă o perspectivă mai amplă. Nimic nu te poate opri dacă îți dorești ceva. Cauți emoție și este posibil să ai parte de experiențe noi, cum ar fi să mergi pe o bicicletă electrică. Ești pregătit de aventură și nu ar fi de mirare să vrei să sari cu parașuta sau să încerci tiroliana. S-ar putea să arunci o privire mai atentă asupra finanțelor tale și să îți stabilești obiective pe termen lung. Este posibil să te gândești cum poți să-ți iei faci mai mult timp liber pentru distracție și să explorezi lumea. Ai putea calcula cât trebuie să câștigi pentru a obține maximul de libertate.

Zodia Rac

Ai toate șansele să descoperi o adevărată comoară în această săptămână. S-ar putea să fii mult mai atent cu bugetul tău și în loc să cumperi obiecte de lux, să cauți ceva nou într-un alt mod. Ai putea face o sesiune de cumpărături în magazinele second-hand. Este posibil să fii înconjurat de un grup mare de oameni. S-ar putea să fie o petrecere, o sărbătoare sau eveniment aniversar. Este un moment bun pentru a socializa și a-ți face prezența cunoscută.

 Zodia Leu

Ai putea fi privit cu admirație de către oameni. Este posibil să fii sufletul petrecerii sau persoana despre care toată lumea vorbește. Poți avea un statut de celebritate acum, chiar dacă este doar în cercul tău de cunoscuți. Când intri într-o încăpere, ceilalți oameni strălucesc pentru că tu ești acolo. Aceasta este una dintre acele săptămâni în care popularitatea ta crește vertiginos. Este un moment bun pentru a le arăta oamenilor ce poți face.

Zodia Fecioară

Este o perioadă excelentă pentru a-ți vizualiza un viitor mai bun. Gândește în perspectivă și vezi toate lucrurile pe care îți dorești să le realizezi. Poți aduna imagini cu destinațiile de vis pe o tablă sau poți face o listă cu toate obiectivele tale mărețe. Dacă ai o întâlnire romantică, șansele ca lucrurile să devină serioase sunt mari. De asemenea, poate fi un moment bun să discuți cu persoana iubită despre modurile prin care puteți duce relația la nivelul următor. Este posibil să îți schimbi statutul. Acesta este un pas mare care merită să fie sărbătorit.

Zodia Balanță

Săptămâna asta ai putea avea multe de învățat de la oamenii din jurul tău. Ai tendința de a aduna persoane lângă tine din diferite medii de viață. Acestea te pot inspira. Te pot provoca. Un prieten ar putea face pași într-o direcție nouă. Este posibil să faci unele schimbări în locuința ta. Ai putea face renovări sau chiar poți lua în considerare o mutare. De asemenea, este posibil ca oamenii să vină și să plece, să te viziteze pentru câteva zile.

Zodia Scorpion

Chiar dacă în general îți place să fii discret, în această perioadă ai toate șansele să te remarci în mulțime. Carisma ta este puternică și poți fi observat de mai multe persoane. S-ar putea să primești complimente pentru felul în care te îmbraci, pentru coafura ta sau modul în care te descurci în diverse situații. Este un moment potrivit pentru a cunoaște oameni noi. Totodată, s-ar putea să te ocupi de o cantitate neobișnuită de hârtii. Acestea pot fi informații pentru un curs, cumpărarea unei mașini sau refinanțarea unui credit. Există tentația să amâni, dar te vei simți mai bine odată ce totul este rezolvat.

Zodia Săgetător

Te poți concentra să dezvolți un plan de acțiune pentru a câștiga bani. Acest lucru ar putea necesita puțină energie, dar tu ești pregătit pentru provocare, iar dacă organizezi totul în mod corespunzător, ar putea deveni o sursă de venit pe termen lung. Dacă ai dubii cu privire la această șansă, cere sfaturi de la familie, prieteni și experți. Dacă nu ești deja plecat, poți lua decizia să pleci în vacanță. Ai putea vizita niște rude, un parc național sau o atracție istorică. Dacă nu ai cum să îți iei liber de la muncă, ia în considerare să te plimbi într-un parc pentru a comunica cu natura.

Zodia Capricorn

S-ar putea să primești unele fonduri sau asistență surpriză. Acestea ar putea veni de la un membru al familiei care a ascultat planurile tale și crede în ceea ce faci. De asemenea, s-ar putea să primești aprobare pentru un împrumut sau o linie de credit. Vei fi extrem de vizibil și vei rămâne așa timp de aproximativ două săptămâni. Încearcă să te pui în situații în care poți întâlni oameni noi și lucruri se vor întâmpla.

Zodia Vărsător

Ai toate șansele ca în această perioadă să te îndrăgostești iremediabil. S-ar putea să simți că ai fost lovit de fulger. Atunci când te atingi de acea persoană, este posibil să se simtă ca un șoc electric. Sunetul vocii ei poate fi o dulce melodie în urechea ta. Poți profita de acest context astrologic și pentru a-ți face prieteni noi. Cu Luna Plină în Capricorn poți simți toate tipurile de energii. Ai grijă, pentru că le poți duce și acasă, unde se pot acumula. Va fi necesară o curățenie energetică.

Zodia Pești

În această săptămână, poți avea o revelație. Poți să arunci lista ta de sarcini, deoarece aceasta este o perioadă în care te poți lăsa purtat de val. Nu există niciun motiv să te forțezi într-o situație doar pentru a mulțumi pe cineva. Te poți implica într-un nou domeniu de studiu sau un proiect creativ. Te vei bucura de compania prietenilor apropiați. Ai putea aduna gașca pentru o petrecere specială sau o excursie. Aceasta este, de asemenea, o perioadă bună pentru a întâlni prieteni noi sau pentru a cunoaște prietenii prietenilor tăi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 + = 92