BACALAUREAT: PROBA OBLIGATORIE A PROFILULUI

0
158

O nouă zi de emoții și concentrare pentru absolvenții de liceu, care susțin a doua  probă scrisă a Bacalaureatului. Candidații au astăzi proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie.

Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, hârtia folosită este doar cea distribuită în sălile de examen. În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

Mâine vor susține proba la alegere, iar joi, candidații aparținând minorităților naționale dau examenul la Limba și Literatura Maternă. Primele rezultate se vor afișa pe 3 iulie, însă elevii vor avea posibilitatea să depună contestații. După rezolvarea acestora, rezultatele finale sunt anunțate pe 7 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

25 + = 35