,,BUZĂUL CITEȘTE” CONTINUĂ ȘI ÎN VACANȚĂ

0
235

Primăria Municipiului Buzău continuă proiectul educațional ,,Buzăul citește”, care își propune să aducă lectura mai aproape de elevi, prin cărți dăruite, prin activități care încurajează cititul și prin evenimente educaționale deosebite.

Astfel, pentru al treilea an consecutiv, toți elevii buzoieni au primit cărți de citit, atent alese de profesori, pentru a le citi în vacanța de vară. Fiecare copil a primit gratuit un pachet de câte 3 sau 4 cărți și un jurnal de lectură. Pachetele de cărți au fost selectate în funcție de vârsta elevilor și conțin titluri interesante atât pentru clasele primare, cât și pentru gimnaziu și liceu, de la literatură clasică pentru copii până la titluri din mari clasici ai literaturii, cărți de dezvoltare personală sau de cultură generală. În baza proiectului, Primăria Buzău a alocat aproape 80.000 de cărți.

Pentru toamnă, administrația locală va organiza un concurs de lectură la nivelul tuturor școlilor și a municipiului, unde premianții, cei mai buni cititori, vor primi și premii consistente în bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =