PANICĂ DIN CAUZA UNUI INCENDIU

0
190

Panică, astăzi, în municipiul Buzău. O casă de pe strada Golea Vasile a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința și locuințele din apropiere. Peste 20 de pompieri cu patru autospeciale de stingere și o autocisternă au intervenit pentru stingerea incendiului. De asemenea, în zonă au fost angrenați și polițiști, dar și ambulanțe. Până la intervenția pompierilor, flăcările s-au extins și la o anexă a unei case din vecinătate. Din cauza  degajării mari de fum, accesul autovehiculelor nu a mai fost permis în zonă, din intersecțiile străzilor Transilvaniei cu Constituției și Unirii cu Transilvaniei. Intervenția pompierilor a fost îngreunată de faptul că proprietatea cuprinsă de flăcări nu avea ieșire direct la stradă.

Din cauza flăcărilor puternice, geamurile casei aflate în imediata apropiere au crăpat. Vecinii s-au speriat îngrozitor, mai ales că unii nu se aflau acasă când s-a produs incendiul. O femeie a fost anunțată de o prietenă că iese fum din zona casei sale.

Proprietarul imobilului de unde a pornit incendiul este un bătrân de 70 de ani. Vecinii spun că de ani de zile stau cu frică, să nu li se întâmple vreo nenorocire din cauza bărbatului. Și asta pentru că bătrânul aduna în curtea imobilului tot felul de obiecte și avea, se pare, și un aparat pe curent improvizat. Sătui de disconfortul pe care-l crea bărbatul, oamenii au sunat în repetate rânduri la poliție.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul incendiului, însă casa de la care a pornit incendiul a fost serios afectată. Pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza incendiului. Din primele date, focul ar fi pornit din spatele casei, cel mai probabil, de la un scurtcircuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 + = 45