DEPUTATUL GABRIEL AVRĂMESCU DESPRE DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE DIN JUDEȚUL BUZĂU

0
204

Deputatul PNL Gabriel Avrămescu a făcut astăzi o noua declarație politică privind  dezvoltarea infrastructurii rutiere din județul Buzău.

Liberalul buzoian spune despre marile lucrări de amenajare pe care le-au primit cele 4 treceri de cale ferată selectate din Buzău în cadrul proiectului european “Măsuri de îmbunătățire a siguranței traficului prin amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferată”, că au fost câteva beculețe, stâlpișori și dungi roșii pe asfalt”

Au trecut mai bine de doi ani de când m-am adresat ministrului transporturilor de atunci, domnul Drulă, pentru a afla, printre altele, care este strategia pe care ministerul o dezvoltă în vederea amenajărilor trecerilor la nivel cu cale ferată, o măsură recomandată chiar de către Comisia Europeană, prin Programul de Acțiune de Siguranță Rutieră 2011 – 2020.

Dădeam atunci exemple clare din județul Buzău unde astfel de investiții sunt absolut necesare și anume: trecerile la nivel de cale ferată de pe raza localităților Cilibia, Bâlhacu, Valea Râmnicului, Zoița și Gara Bobocu. Din nefericire, nu am primit nici până astăzi un răspuns. Iar marile lucrări de amenajare pe care le-au primit cele 4 treceri de cale ferată selectate din Buzău în cadrul proiectului european “Măsuri de îmbunătățire a siguranței traficului prin amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferată”, au fost câteva beculețe, stâlpișori și dungi roșii pe asfalt. Astăzi, în Parlamentul României, am tras un nou semnal de alarmă către actualul ministru. Ne apropiem de lunile de vară, în care românii iau cu asalt drumurile naționale și perioada în care, din păcate, de multe ori tragediile iau locul relaxării din concediu. Rog autoritățile centrale să revină cu un proiect amplu de îmbunătățire a infrastructurii feroviare, un gest nu doar firesc, dar și o investiție care poate salva vieți”, a susținut deputatul liberal Gabriel Avrămescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 + = 71