ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA EUROPE DIRECT BUZĂU

0
181

EUROPE DIRECT Buzău, structura gazdă Camera de Comerț Industrie și Agricultură Buzău a organizat marți 9 mai 2023 începând cu orele 10:00 evenimentul: ,,Ziua porților deschise la EUROPE DIRECT Buzău”.

Evenimentul care a fost organizat sub semnul unității și solidarității a început în fața Centrului unde a fost amplasat un stand de carte și au fost împărțite broșuri despre Uniunea Europeană. Reprezentanții EUROPE DIRECT au răspuns întrebărilor cetățenilor și și-au propus să sensibilizare comunitatea buzoiană în legătură cu Uniunea Europeană, cu valorile, politicile, strategiile și viitorului ei.

Evenimentul a continuat în sala de conferințe a Centrului unde, în contextul Anului European al Competențelor, s-au purtat discuții cu elevii prezenți despre instituțiile, valorile și prioritățile Uniunii Europene, despre viitor dar, mai ales despre UNITATE ȘI SOLIDARITATE deoarece solidaritatea se învață, mai ales când ne ascultăm unii pe ceilalți și când lucrăm împreună. Dialogul a fost interactiv și fiecare și-a exprimat opinia personală despre cum va fi viitorul Europei.

La eveniment ne-am bucurat de prezența elevilor și cadrelor didactice de la liceele din municipiul Buzău, cetățeni și reprezentanți ai presei locale.

Surpriza evenimentului a fost vizita unui grup de elevi de la Serviciul de Integrare Socio -profesională și Vocațională SISPV din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția a Copilului Buzău, însoțiți de specialiști și cadre didactice.

Fiecare participant a primit materiale informative despre Uniunea Europeană, realizate de Oficiul pentru publicații al UE și materiale promoționale ale EUROPE DIRECT Buzău: baloane stegulețe și tricouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =