ATENȚIONARE DE CĂLĂTORIE, PENTRU CEI CARE TRANZITEAZĂ VĂMILE, ÎN PERIOADA MINIVACANȚEI DE 1 MAI

0
278

Ministerul Afacerilor Externe  informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Bulgaria către Grecia şi Turcia, precum şi retur către România, în perioada minivacanței de 1 mai, că se preconizează înregistrarea unor timpi de aşteptare ridicaţi la punctele de trecere a frontierelor rutiere bulgare. Astfel, MAE recomandă cetăţenilor români să folosească toate punctele de frontieră şi să se asigure că deţîn combustibil, apă, alimente suficiente pentru astfel de situaţii.

De asemenea, cetăţenilor români ce revin în țară în dată de 1 mai li se recomandă să aibă în vedere posibilitatea măririi considerabile a timpilor de aşteptare la trecerea prin punctul de frontieră Ruse, la taxa de pod.

La întoarcere turiștii trebuie să își pregătească din timp  suma exactă pentru taxa de pod, și anume 2 euro sau 4 leva, în acest mod putând fi scurtaţi considerabil timpii de aşteptare la procesarea şi eliberarea documentelor justificative tip chitanţe, facturi sau bonuri fiscale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 74 = 82