LUNA MAI, DEDICATĂ ADOLESCENȚILOR DIN BUZĂU

0
240

Adolescenții noștri au nevoie de mai multă implicare din partea noastră, a adulților, dar și de mai multă atenție din partea comunității și administrației publice. Astfel, Primăria Municipiului Buzău, în cadrul programului ,,Buzău, oraș deschis stării de bine” declară luna mai luna adolescenților. 

Pe 3 mai îi invităm pe tineri să intre în contact cu IN A RELATIONSHIP alături de psiholog Silvia Ciubotaru (Guță), psiholog care lucrează de peste 18 ani în proiecte de educație și cultură pentru tineri, coordonatoarea proiectului dezvoltat de Fundația Friends For Friends pentru a preveni violența domestică prin educația împotriva abuzurilor ce pot apărea în relațiile tinerilor – atât relațiile romantice, cât și cele cu familia, școala, societatea sau chiar propria persoană.

Ne vedem apoi pe 26 mai în CARAVANA STĂRII DE BINE. Îi așteptăm la eveniment pentru a înțelege ce înseamnă starea de bine, de ce este ea importantă, cum se pot întoarce la starea de bine, cum o păstrează și, mai ales, să discutăm despre ariile vieții lor care o impactează.

Înscrierea se face fie accesând acest link:

https://forms.gle/4oDu6kjS5mrXBrtCA

fie la tel: 00 40 (766) 240 486

Locația va fi anunțată la începutul lunii mai.

Ne dorim să beneficieze de aceste programe în premieră în Buzău, cât mai mulți din adolescenții comunității noastre.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

35 + = 43