HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 17 – 23 APRILIE 2023

0
206

Berbec

Săptămâna aceasta ai toate șansele să mergi într-o nouă direcție. Este un moment bun să te afirmi, să ieși în lumina reflectoarelor și să îți expui abilitățile. Pe de altă parte, tensiunea dintre Venus în Gemeni și Jupiter din propriul tău zodiacal îți poate aduce unele provocări. O sarcină despre care credeai că a fost rezolvată îți poate da bătăi de cap. Este posibil să fie nevoie să o iei de la început pentru a te asigura că de data este totul făcut cum trebuie și că finalizezi cu succes treaba. Va trebui însă să te miști foarte repede.

Taur

Va trebui să o iei mai încet săptămâna asta, pentru că Soarele în Berbec în casa care îți guvernează odihna și recuperarea va face un semisextil cu Neptun din Pești. Vei simți nevoia să petreci timp în liniște și să acorzi o mai mare atenție lucrurilor simple. Este momentul pentru activități care îți aduc bucurie și te ajută să te echilibrezi emoțional și psihic. Ulterior, contextul astrologic îți va accentua pofta de distracție și de răsfăț. S-ar putea să fii tentat să îți cumperi lucruri scumpe și să îți răsfeți simțurile cu bunătăți. Atenție însă să nu cazi în capcana de a lăsa deoparte responsabilități pentru o plăcere de moment. Mai târziu s-ar putea să regreți că te-ai lăsat condus de entuziasm.

Gemeni

Este o perioadă în care vei avea câteva alegeri bune de făcut.  Este un moment bun să optezi pentru interacțiunile față în față, nu doar prin intermediul rețelelor sociale. Un prieten va fi deosebit de încântat să îi ceri să iasă la o cafea sau să îi sugerezi să treacă pe la tine. Ai mare grijă pentru acțiunile impulsive îți pot provoca neplăceri. Fii deosebit de atent  atunci când folosești obiecte fragile pentru că le poți sparge. Același lucru este valabil și pentru zona de comunicare. Gândește-te de două ori înainte să vorbești. Nu te grăbi să spui ce îți vine în minte pentru că s-ar putea să nu sune la fel de bine și în realitate. Încearcă mai degrabă să te exprimi clar decât succint pentru a te asigura că mesajele pe care vrei să le transmiți ajung în forma corectă la interlocutori.

Rac

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să îți faci planuri noi de viitor. Încearcă să fii responsabil cu ceea ce vrei să transmiți pentru că tot ce faci va avea o mai mare vizibilitate. Lucrurile pe care le postezi pe rețelele sociale ar putea ajunge la mai multe persoane decât te aștepți. Ceva ce ai scris ar putea deveni viral. Fotografiile tale ar putea primi mai multe aprecieri și notificări de la prieteni și familie. S-ar putea să simți brusc nevoia să faci o plimbare în parc sau chiar o drumeție, să te bucuri de verdele pădurii și al ierbii, de vântul care adie printre copaci, de un fluture așezat pe o floare lângă tine. Aceste experiențe îți pot aduce liniște sufletească și echilibru.

Leu

Săptămâna aceasta îți poți deschide mintea și sufletul pentru noi posibilități. Este o perioadă în care călătoriile pot fi foarte distractive dacă ești dispus să lași lucrurile să se desfășoare în voia lor. Dacă încerci să respecți un itinerariu și să faci lucrurile să se întâmple după ceas, ai putea avea parte de o mare dezamăgire. Este posibil să apară mici provocări, cum ar fi o întârziere a unui mijloc de transport sau a bagajului, pe care le poți transforma în amintiri haioase dacă alegi să vezi imaginea de ansamblu, nu să te enervezi pentru că ți-au dat peste cap planurile.  Unii dintre apropiații tăi ar putea dori să se întâlnească, dar este posibil să te ispitească să faci lucruri la care ți-ai propus să renunți.

Fecioară

Te poți aștepta la o serie de provocări în această perioadă. O resursă la care credeai că ai acces s-ar putea evapora. O persoană care a promis că te va ajuta ar putea să nu mai fie disponibilă atunci când ai nevoie de ea. Până la urmă, totul va fi bine dacă vei fi dispus să îți ajustezi planurile. Este posibil să trebuiască să îți schimbi programul sau poate fi necesar să soliciți ajutor de la o altă sursă. Pe de altă parte, în această săptămână, micile schimbări ar putea duce la rezultate mari în sectorul carierei. S-ar putea să ți se ofere un nou proiect sau chiar o nouă poziție la actualul loc de muncă. Acest lucru poate aduce câteva oportunități grozave, dar ar putea fi în afara zonei tale de confort. Probabil ești convins că te poți descurca, dar va trebui să te gândești bine dacă ești dispus să investeși timp și energie în această șansă de dezvoltare pe plan profesional.

Balanţa

Săptămâna aceasta, îi poți uimi pe cei din jurul tău. Contextul astrologic te va stimula să cauți mai mult romantism în relația de cuplu. Este un moment perfect pentru a-ți surprinde partenerul de viață cu gesturi simple, dar pline de iubire și pasiune. De la un mesaj romantic, la o cină cu preparatele lui prefarate, ai o mulțime de metode prin care îți poți exprima sentimentele și recunoștința față de persoana iubită. Totodată, va fi activat sectorul călătoriilor și al aventurii. Poți rezerva o locație specială pentru o escapadă romantică. Ar fi ideal să fie un loc nou, de care să vă bucurați împreună. Dacă aveți un loc al vostru și vrei neapărat să mergeți acolo, dar ți-ai dori să schimbi ceva, poți alege un nou restaurant sau te poți interesa ce obiective turistice sunt prin preajmă și nu le-ați văzut până acum.

Scorpion

Contextul astrologic îți va oferi șansa să pui lucrurile la loc și să te bucuri de stabilitate și armonie. Este posibil să realizezi că unele dintre obiceiurile sănătoase pe care le-ai adoptat în ultimii ani s-au dizolvat în vechile obiceiuri și, în general, au rămas blocate. Acesta este un moment pentru a reveni la deprinderi benefice, cum ar fi meditația, scrierea unui jurnal, mai multă mișcare. Este momentul perfect să revii pe drumul cel bun. Aspecte favorabile se formează și în sectorul amoros. S-ar putea să rămâi surprins cum se întâmplă lucrurile, astfel încât să beneficiezi de mai mult timp cu persoana iubită. Profită din plin de această energie pentru a-ți crea amintiri frumoase și de neuitat alături de ea, chiar în intimitatea casei voastre.

Săgetător

S-ar putea să ieși din zona ta de confort pentru a face ceva special. Este posibil să faci un gest romantic în public. Totodată, sunt șanse de progres în plan profesional. Poți cunoaște pe cineva, iar această nouă conexiune s-ar putea dovedi foarte benefică pentru afacerea ta sau îți poate oferi oportunitatea de a-ți găsi un loc de muncă mai bun decât cel actual. Este posibil ca această persoană să te fi contactat cu ceva timp în urmă, dar acum să fie momentul este potrivit să faci cunoștință cu ea și să te bucuri de ceea ce îți poate oferi.

Capricorn

Săptămâna aceasta ai parte de susținerea astrelor pentru a face alegeri bune. Este o perioadă în care istoria familiei tale îți va captiva interesul. Este posibil să primești unele informații care să îți ofere un indiciu ce te va ajuta să îți completezi arborele genealogic. O rudă mai în vârstă ar putea călători să te vadă. Poți afla că cineva ți-ai lăsat o moștenire de familie, iar tu va trebui să păzești această comoară de acum înainte. Totodată, va fi o săptămână aglomerată atât la locul de muncă, cât și în plan personal. Este însă momentul să găsești ceva ce îți place și să îl introduci în rutina ta. Poate fi vorba și despre o pasiune mai veche pentru care nu ai mai avut timp.

Vărsător

Contextul astrologic îți aduce vești bune, dar nu vor lipsi nici provocările. S-ar putea ca niște activități simple să devină mai complicate decât te așteptai din cauza unor blocaje în zona de comunicare. Este posibil să trebuiască să trimiți un mesaj de două ori sau să rescrii ceva pentru că destinatarul nu înțelege ce ai vrut să îi spui. Astrele te îndeamnă să verifici cu atenție tot ce scrii înainte de a trimite, pentru a te asigura că la interlocutor ajunge forma corectă. Pe de altă parte, poți avea parte de noi începuturi în sectorul sentimental. Cineva te-ar putea invita la o întâlnire. De asemenea, ți-ar putea oferi un cadou pentru a te anunța că i-ai trezit interesul. Poți avea și surpriza ca o persoană pe care tocmai ai întâlnit-o să te ia de mână sau să te sărute pe obraz.

Peşti

Este o săptămână în care ai putea face un salt spiritual. Profită de context pentru a te apropia mai mult de această latură pentru că îți poate aduce satisfacții majore. De asemenea, este o perioadă în care vei simți nevoia să te înconjori de oameni. S-ar putea să cauți prilejul să organizezi o petrecere sau o cină festivă chiar la tine acasă. Poate fi vorba de sărbătorirea venirii pe lume a unui copil. Aspecte favorabile se vor produce și în sectorul financiar. Va fi greu să alegi între a fi prudent cu banii tăi și a te distra. Este un moment bun pentru a-ți oferi un mic răsfăț. Îți poți bucura simțurile cu o mâncare deosebită, îți poți cumpăra o bijuterie sau poate un obiect de decor la care visezi de multă vreme.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =