MENIU TRADIȚIONAL DE PAȘTE PENTRU PACIENȚI

0
220

Și în acest an, bolnavii internați în Spitalul Județean de Urgență Buzău vor avea parte de o masă specială, în prima zi de Paște. Meniul de Paște este gândit în așa fel încât cei peste 400 de pacienți să aibă în farfurie produse specifice acestei perioade.  Ouă roșii, cozonac și friptură sunt doar câteva dintre preparatele pe care bucătăresele unității medicale le vor pregăti pentru bolnavi.

Pentru însănătoşirea unui bolnav, alimentaţia are un rol deosebit de important. Acesta este și motivul pentru care conducerea Spitalului Județean a decis ca bolnavii care nu au contraindicaţii medicale să primească, şi în acest an, o mâncare mai consistentă în calorii. Din meniul de Paște va lipsi însă mielul, deoarece carnea este considerată prea grasă pentru cei care, chiar dacă nu sunt la un regim special, au nevoie de un aport alimentar corect pentru a se recupera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + = 16