EGAL DEZAMĂGITOR PENTRU GLORIA BUZĂU

0
195

Pas greșit pentru Gloria Buzău în tentativa sa de a prinde un loc care să îi asigure promovarea direct în prima ligă de fotbal. Trupa din Crâng n-a reușit să treacă sâmbătă de Unirea Dej, deși s-a bucurat de avantajul terenului propriu.

În prima repriză, Gloria a condus jocul, însă atacul a arătat încă o dată că suferă. Angelov a avut un șut puternic din fața careului, însă nu a cadrat poarta. Echipa din Dej a dat replica înainte de pauză, prin Răzvan Matiș, jucător luat în iarnă chiar de la Buzău, însă lovitura acestuia de cap dintr-o poziție bună din fața careului mic s-a dus mult în stânga.

Adrian Mihalcea a mutat o dată la pauză, chiar în atac, însă nici Valentin Munteanu nu a reușit să fie mai inspirat decât Valentin Alexandru. Boiciuc a prins un șut bun din afara careului, prin care i-a dat ceva emoții lui Railean, iar portarul Dejului a mai parat o dată la o lovitură de cap a aceluiași basarabean. Nou-intratul Pandele a fost și el aproape de gol cu un șut de la distanță, însă Railean a deviat îndeajuns pentru a scoate mingea de sub transversală pentru a o face să șteargă bara și să se ducă peste. Ofensiva totală a continuat, iar Blejdea, Greu, Pandele și Boiciuc n-au putut băga mingea în plasă în aceeași fază. Pandele a mai primit o șansă să înscrie, de această dată din lovitură liberă din fața careului. A bătut bine, pe sub zid, dar pe direcția lui Railean, care a prins.

S-a terminat 0-0, iar Gloria Buzău se menține pe locul 5, cu 34 de puncte, dar diferența față de Dinamo (locul 4) s-a mărit acum la patru puncte. Etapa viitoare, buzoienii joacă, joi, de la ora 20.00, în deplasare la Oțelul Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =