ÎNCĂ O ÎNFRÂNGERE PENTRU HANDBALIȘTII BUZOIENI

0
202

Perioada nefastă a formației Handbal Club Buzău continuă. Sâmbătă, buzoienii au înregistrat cea de-a patra înfrângere consecutivă, după un 33 la 41, pe teren propriu, cu CSM Constanța.

Spre deosebire de meciul din tur, încheiat la egalitate, echipa din Buzău a prins o zi extrem de slabă, iar oaspeții nu au iertat. Echipă de cupe europene, CSM Constanța a marcat la foc continuu, dinstanțându-se la cinci goluri, încă din minutul 13. Avantajul marinarilor s-a mărit constant, astfel că la pauză, tabela afișa un neverosimil 13-26, scor la care meciul era, practic, încheiat.

În a doua repriză, buzoienii au intrat cu o altă atitudine, reușind să câștige repriza (20-15), poate și pe fondul relaxării celor de la Constanța. La final, tabela a arătat 33-41, rezultat care apropie periculos echipa buzoiană de zona barajului, situație de neconceput la începutul sezonului.

Handbal Club Buzău e pe locul 9, cu 25 de puncte, unul mai mult decât Suceava, echipa de pe 10 și două peste Poli și Vaslui, grupările clasate pe pozițiile 11 și 12.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 73 = 77