ȘEDINȚĂ TENSIONATĂ, PE TEMA APEI, A CONSILIULUI LOCAL RM SĂRAT

0
229

Discuții aprinse, ieri, în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat. La ședință a participat și directorul Companiei de Apă Buzău căruia consilierii i-au adresat  întrebări cu privire la calitatea apei furnizate, întârzierea unor investiții și refacerea carosabilului pe străzile pe care instituția a efectuat lucrări.

Reprezentanții Companiei de Apă Buzău au făcut precizări cu privire la întârzierea unor lucrări în municipiul Râmnicu Sărat.

Conducerea instituției spune că, în ceea ce privește calitatea apei furnizată râmnicenilor, problemele se vor rezolva odată cu finalizarea investițiile propuse în Râmnicu Sărat.

De asemenea, reprezentanții companiei au precizat că, în ultima perioadă, la Râmnicu Sărat s-au făcut investiții importante în înlocuirea rețelelor de apă.

Discuțiile despre calitatea apei au atras însă nemulțumirea consilierilor locali.

Florentin Pascu, consilier local PMP, a părăsit ședința Consiliului Local Municipal, după ce  reprezentanții Companiei de Apă nu au putut răspunde, pe loc, la întrebările referitoare la cantitatea de apă meteorică colectată din municipiul Râmnicu Sărat.

Un alt consilier PMP, Raul Florescu, a atras atenția reprezentanților Companiei de Apă Buzău că trebuie să fie deschiși și să răspundă tuturor doleanțelor consumatorilor.

Primarul din Râmnicu Sărat a spus însă că apreciază activitatea din ultima perioadă a Companiei de Apă Buzău.

Consilierii locali din Râmnicu Sărat au solicitat Companiei de Apă Buzău să caute soluții pentru rezolvarea problemelor din municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 66 = 70