POLIȚA PAD POATE FI PLĂTITĂ PE GHISEUL.RO

0
200

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării anunță ca a fost semnat  protocolul ce permite plata asigurării obligatorii împotriva dezastrelor naturale  pe portalul ghiseul.ro.

Conform documentului, prima etapă de implementare va presupune semnalarea pe portal a asigurării obligatorii locuințelor împotriva dezastrelor naturale și redirecționarea în pagina care permite achiziția online.

Parteneriatul cu PAID va face mai accesibilă polița care asigură protecție financiară a locuințelor în fața dezastrelor naturale.

Potrivit autoritatilor din domeniu, România este o țară expusă dezastrelor naturale, iar protejarea financiară a locuințelor private, prin polița PAD, este esențială pentru o reconstrucție mai ușoară după un dezastru. Integrarea acestui produs social pe platforma Ghișeul.ro este un pas important în accesibilizarea asigurării. PAID este societatea înființată prin lege in 2008, special pentru emiterea și administrarea asigurărilor obligatorii de locuință și coordonează gestionarea și instrumentarea dosarelor de daună.

Ghișeul.ro este o platformă administrată de Autoritatea pentru Digitalizarea României și susținută de Asociația pentru Plăți Electronice din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =