RAFTING PE RÂUL BUZĂU

0
376

Orașul Nehoiu va deveni, în weekend, capitala europeană a raftingului. 16 echipe din România și de peste hotare vor ajunge la Nehoiu pentru a se lupta pe apele Buzăului, în cadrul Dracula Race 2023- R4 Rafting Euro Cup România.

Concurenții vor ajunge în orașul buzoian, vineri, când vor lansa bărcile la apă și vor lua cunoștință cu traseul. Sâmbătă și duminică, participanții își vor demonstra talentul, forța și îndemânarea în înfruntarea apelor repezi ale râului.

Competiția desfășurată pe râul Buzău, la Nehoiu, are o miză extrem de importantă. Echipele românești câștigătoare vor reprezenta țara noastră, în 2024, la Campionatul European, respectiv la cel Mondial de rafting.

Pe lângă spectacolul de pe apă, competiția de la sfârșitul săptămânii este o ocazie perfectă pentru dezvoltarea turismului în zonă. Concursul va aduce un număr însemnat de concurenți și susținători care vor putea vizita orașul Nehoiu și împrejurimile, se vor bucura de peisaje uimitoare și obiectivele turistice aflate la mică distanță de Nehoiu, în cadrul Geoparcului UNESCO “Ținutul Buzăului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =