HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 27 MARTIE – 2 APRILIE 2023.

0
222

Zodia Berbec

Săptămâna aceasta poți avea parte de realizări importante. Astrele îți recomandă să îți revizuiești obiectivele și să alegi un singur aspect pe care să îți canalizezi atenția. Astfel, șansele tale de reușită vor fi mai mari. De asemenea, vei avea ocazia să te faci remarcat într-un proiect la care multă lume a râvnit, dar tu ai avut norocul să fii ales. Chiar dacă ai tendința de a face totul în grabă, ar fi bine să îți stăpânești entuziasmul și să le iei pas cu pas. Acțiunile pripite pot provoca greșeli care să te coste bani, mai ales dacă faci treabă prin casă. Riscul de accidentări este crescut în această perioadă.

Zodia Taur

Este o perioadă în care pot ajunge la tine informații importante, răspunsuri, soluții pe care le cauți de ceva vreme, în special legate de atingerea obiectivelor. Fii atent la mesajele care ți se transmit. Poți avea niște conștientizări interesante. De asemenea, ar fi bine să ieși din casă săptămâna asta, să te întâlnești cu prietenii sau să faci activități fizice noi, pe care ți-ai dorit dintotdeauna să le încerci. Citește și: 4 zodii norocoase în luna aprilie 2023. Ei sunt nativii susținuți de astre pe toate planurile

 

Zodia Gemeni

Este un context astrologic perfect pentru a-ți lărgi cercul de prieteni, prin intermediul unor grupuri. Poți participa la un curs sau la un eveniment și poți întâlni oameni care îți împărtășesc pasiunile sau care au aceleași obiective ca și tine. De asemenea, poți găsi domenii noi de interes. Totodată, se formează aspecte bune în sectorul finanțelor. Este posibil să ai parte de câștiguri neașteptate, care să te ajute să îți plătești datoriile, dar și să îți completezi economiile. Asigură-te că ai pus banii bine. Pe viitor poți face o achiziție importantă, cum ar fi o casă.

Zodia Rac

Aspectele astrologice vor aduce îmbunătățiri în sectorul carierei. Este o perioadă în care poți face progrese importante în plan profesional. Munca ta va fi recunoscută și răsplătită așa cum se cuvine. În plus, vei avea de câștigat și în ceea ce privește reputația. Este posibil să primești o invitație la un interviu pentru a-ți schimba jobul. O prietenie s-ar putea transforma într-o poveste de iubire. Ai putea să te uiți la o persoană din anturaj într-o lumină nouă. O îmbrățișare se poate transforma într-un sărut și ulterior în ceva mult mai mult. Lucrurile ar putea avansa rapid.

Zodia Leu

Sectorul călătoriilor va fi foarte bine aspectat în această săptămână. S-ar putea să fii mai mult pe drumuri și să descoperi lucruri interesante. Este posibil să te deplasezi în interes de serviciu în mai multe orașe din țară sau chiar să călătorești în străinătate. Dacă programul nu îți permite să pleci într-un vacanță, poți explora locuri noi și interesante în apropiere de casă. Poți alege o rută nouă pentru a vedea ceva diferit. Este o perioadă bună și pentru a-ți face planuri de călătorie alături de cei dragi. Ar fi bine să îți asculți mai mult intuiția în perioada asta, în special când vine vorba de planul profesional.

Zodia Fecioară

Săptămâna asta este foarte bine aspectat sectorul financiar și poți găsi noi metode prin care să câștigi mai mulți bani. Îți poți monetiza talentele sau poți învăța lucruri extrem de interesante despre modul în care îți poți folosi economiile. Dacă nu ai cunoștințe solide în ceea ce privește investițiile și sursele de venit pasive, este un moment bun să te informezi despre aceste activități. Este posibil să fii ghidat de cineva care a făcut o avere prin investiții similare. S-ar putea să reiei legătura cu un fost coleg de școală, cu o ocazie specială, cum ar fi o reuniune de clasă. Ar putea să te contacteze pe rețelele de socializare și să te invite la eveniment. De asemenea, cineva ar putea avea nevoie de ajutorul tău într-o chestiune legată de educație, poate cu o recomandare în ceea ce privește cursurile sau școala la care s-ar putea înscrie.

Zodia Balanță

Accentul din această săptămână va cădea pe sectorul iubirii. Dacă ești în căutarea dragostei, ar trebui să acționezi în acest sens, nu doar să visezi la o poveste de iubire ca în filme. De exemplu, ar trebui să ieși mai des în diferite grupuri sociale. Dacă ești deja într-o relație de cuplu, abilitățile tale de comunica și de a te conecta emoțional cu partenerul de viață vor fi amplificate în această perioadă. Este momentul să discuți despre lucruri importante cu persoana iubită. Te poți aștepta la o surpriză plăcută în plan financiar. Poți primi un beneficiu neașteptat la locul de muncă. Poate fi vorba de un bonus, un card cadou, o reducere la un abonament. Este un moment bun pentru a te interesa ce alte avantaje mai oferă compania ta. S-ar putea să îți fie de mare folos.

 

Zodia Scorpion

Contextul astrologic te îndrumă să te ocupi mai mult de sănătatea ta. Este un moment bun să îți faci timp pentru a face mai multă mișcare. Poți să îți faci un abonament la o sală de sport sau să îți achiziționezi echipamentul necesar pentru a exersa acasă. Cu toată energia pe care o ai, precum și disponibilitate pentru a-ți explora capacitățile fizice, s-ar putea să prinzi gustul și nu ar fi de mirare să te înscrii la un maraton. Cineva din trecut s-ar putea să încerce să reia legătura cu tine. Poate fi vorba de un coleg de școală. Este posibil să te întâlnești și întâmplător cu acea persoană. S-ar putea să vă recunoașteți de la prima privire și să vă facă plăcere să depănați amintiri.

Zodia Săgetător

Contextul astrologic îți va activa casa distracției și a romantismului. Tu și partenerul de viață ați putea descoperi noi pasiuni comune sau ați putea planifica împreună o adevărată aventură. Vei fi dornic să experimentezi lucruri noi și să te bucuri de aceste experiențe alături de partenerul de viață. Este momentul să dai frâu liber dorinței de distracție, să ieși din zona de confort și să îți îndeplinești visurile. De asemenea, astrele te vor susține să adopți un obicei sănătos legat de zona finanțelor, cum ar fi să începi să ții evidența venturilor și cheltuielilor. Unele schimbări în rutina ta te-ar putea ajuta să economisești mai mulți bani. Poți începe să gătești mai mult acasă sau să poți mișcora un abonament.

Zodia Capricorn

Contextul astrologic îți va activa sectorul locuinței. Este posibil să te gândești la vânzarea unui imobil sau chiar să te muți într-un alt oraș. De asemenea, s-ar putea să te decizi să îți iei un coleg de apartament sau să te muți cu persoana iubită. Este, totodată, o perioadă extraordinară pentru investițiile imobiliare. Dacă ești în căutarea dragostei, săptămâna asta noroc îți poate surâde. Ar fi bine să ieși mai mult prin oraș sau să participi la întâlniri de grup și să îți faci cunoștințe noi. Iubirea vieții tale poate fi acolo unde te aștepți mai puțin.

Zodia Vărsător

Săptămâna asta s-ar putea să ai atât de multă energie, încât să nu poți sta pe loc. Este un moment bun pentru a face mai multă mișcare. Poți pleca într-o drumeție sau te poți înscrie la un curs de dans. Caută activități fizice care sunt distractive. Poți profita de contextul astrologic și pentru a-ți revizui rutina. Este o perioadă favorabilă unor schimbări în ceea ce privește obiceiurile din familie. S-ar putea să simți nevoia să renegociezi cu partenerul de viață împărțirea sarcinilor. De asemenea, te poți gândi să angajezi pe cineva la curățenie, în timp ce petreci mai mult timp alături de cei dragi.

Zodia Pești

Sectorul financiar va fi foarte bine aspectat săptămâna aceasta. Profită de această șansă pentru a negocia un salariu mai mare. De asemenea, poți avea parte de câștiguri neașteptate, cum ar fi un bonus sau o primă. Totodată, poți obține sume considerabile și prin vânzarea unui bun. Dacă ai început o afacere proprie, sunt mari șanse să te bucuri, în sfârșit, de profit. Contextul astrologic va fi favorabil și pentru sectorul iubirii. Cineva de care te simți atras ți-ar putea împărtăși sentimentele, spre marea ta surpriză. Te poți aștepta la o întâlnire romantică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

76 + = 83