UN PROIECT ÎN COADĂ DE PEȘTE

0
182

Înființarea unei companii unice de transport public în județul Buzău întârzie să se concretizeze. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma consideră că acest proiect ar putea avea o finalitate cu implicarea Consiliului Județean. În acest sens, Toma a avut o
întâlnire cu reprezentanții Consiliului Județean, primarul municipiului Rm. Sărat, Sorin Cîrjan și cu reprezentanții Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Transport”.
Constantin Toma spune că deja societatea Trans Bus are solicitări pentru a efectua transport în comun și în alte 3 comune din județ, însă există o problemă deloc de neglijat: Primăria Buzău nu poate susține financiar acest demers. Tocmai din acest motiv este nevoie și de implicarea Consiliului Județean.
Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, este, deocamdata, sceptic în privința materializării acestui proiect.
Constantin Toma spune că, în prezent, autobuzele Trans Bus ajung în 99 de localități, din 15 unități administrativ teritoriale. Aceasta înseamnă municipiul Buzău și 14 comune din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + = 12