DERBY ECHILIBRAT

0
197

Derby-ul buzoian al ligii a treia de fotbal, dintre Voința Limpeziș și Metalul Buzău, s-a încheiat previzibil, însă după un meci mai echilibrat decât se anticipa. Metalul s-a impus la Limpeziș, cu 1-0, după un gol marcat, în minutul 43, de Alin Manea. Mijlocașul împrumutat de la Gloria a înscris cu latul, pe sub portar, după ce fusese angajat ideal, în marginea careului de 16 metri. Cele trei puncte pot conta enorm pentru Metalul Buzău în play-off, în contextul în care vor fi nouă meciuri cât se poate de echilibrate.

În ultima partidă a sezonului regular, Voința Limpeziș va avea o deplasare infernală, tocmai la Bacău, pentru revanșa thriller-ului din tur. Atunci, Voința conducea la pauză cu 3-0, dar  după pauză moldovenii au întors soarta jocului, impunându-se cu 4-3. Pe sinteticul din Crâng, Metalul Buzău va primi replica formației Viitorul Ianca.

Liderul seriei, CSM Râmnicu-Sărat, a trecut de Unirea Braniștea, ocupanta locului 3. În ultima etapă, elevii lui Marius Tîrîlă vor juca în deplasare, cu Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 + = 53