HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 20 – 26 MARTIE 2023

0
223

Zodia Berbec

Contextul astrologic îți va activa sectorul carierei și îți poate aduce noi oportunități importante. Te vei simți motivat să rezolvi sarcinile pe care le-ai tot amânat, pentru a începe noi proiecte profesionale. De asemenea, este un bun moment pentru a deschide noi capitole și pe plan amoros. Ai suficient curaj să faci ceva cu adevărat îndrăzneț. Lasă-te în voia sentimentelor și bucură-te de experiențele inedite.

Zodia Taur

Săptămâna asta, astrele îți pot oferi toate mijloacele necesare pentru a-ți îndeplini un obiectiv măreț. Poți obține rezultatele dorite la un examen și poți încheia cu succes o etapă de viață. Poate fi vorba de carnetul de șofer, o licență sau obținerea unui atestat. Totodată, acest context astral îți poate scoate în cale o persoană cu care ai o legătură karmică. Te poți îndrăgosti pe loc sau îți poate deveni cel mai bun prieten.

Zodia Gemeni

Contextul astrologic îți poate aduce vești bune pe plan financiar. Este posibil să te bucuri de unele câștiguri suplimentare sau avantaje neașteptate. De asemenea, va fi activat sectorul relațiilor de prietenie. S-ar putea să ai parte de experiențe noi, care vor fi atât de distractive, încât vei dori să faci aceste activități în mod constant.

Zodia Rac

Sectorul parteneriatelor va fi foarte bine aspectat și te vei putea de tot ajutorul de care ai nevoie. Un mentor te poate lua de mână și te poate ghida pas cu pas spre succes. De asemenea, se pot deschide noi capitole în plan profesional. Poate fi vorba de un nou loc de muncă sau un nou șef. Dacă ai o afacere proprie, poți lansa un produs nou care să se bucure de aprecieri.

Zodia Leu

Săptămâna asta ai șansa să faci lucrurile mai bine în plan profesional. Poți găsi noi metode prin care să fii mai eficient și astfel să ai mai mult timp liber pentru a te bucura de viața personală. De asemenea, va fi foarte bine aspectat sectorul călătoriilor. Dacă nu ai de gând să pleci undeva imediat, poți planifica o vacanță. Ai toate șansele să prinzi o ofertă bună.

Zodia Fecioară

Contextul astrologic îți va oferi șansa să începi noi capitole în plan sentimental. S-ar putea să îți duci relația de cuplu la următorul nivel. De asemenea, te poți simți foarte atras de o persoană pe care tocmai ai cunoscut-o și să începi o nouă poveste de dragoste. Puterea ta de atracție este la cote înalte. Totodată, ar fi bine să îți reevaluezi resursele, de la propriile abilități, la posibilități materiale și parteneriate. Este momentul să începi un proiect măreț.

Zodia Balanță

Săptămâna asta, schimbările mici pot avea un impact major. Informațiile pe care le primești ți-ar putea schimba viața în bine. Este posibil să afli ceva care să te determine să îți schimbi rutina. Îți poți forma noi obiceuri care să îți aducă mai multă energie și să te elibereze emoțional de ceva. De asemenea, sectorul relațional va fi bine aspectat. Poți relua legătura cu cineva din trecut sau îți poți face prieteni noi. Vei avea șansa să începi și o nouă relație de cuplu.

Zodia Scorpion

Săptămâna aceasta te-ai putea simți atras de activități pe care nu le-ai mai încercat până acum. Îți poți descoperi o nouă pasiune. De asemenea, poți începe un proiect nou la locul de muncă. Acest lucru poate veni însă cu noi sarcini și responsabilități. Este posibil să începi chiar o nouă afacere.

Zodia Săgetător

Contextul astrologic îți va activa sectorul locuinței și vei fi tentat să stai mai mult timp pe acasă. De asemenea, poți finaliza un proiect de renovare sau te poți apuca de o curățenie temeinică pentru a-ți elibera spațiul. Totodată, ai putea avea parte de o aventură romantică. Este posibil să stabilești noi obiceiuri în relația cu persoana iubită, care să aducă mai multă pasiune în cuplu.

Zodia Capricorn

Săptămâna asta poți rezolva probleme legate de documente. Te vei simți motivat să faci ordine în ele și să le pui deoparte pe cele mai importante. De asemenea, îți poți schimba sau poți actualiza unele documente, cum ar fi pașaportul. Totodată, poate începe un nou capitol legat de casă. Îți poți lua un animal de companie, poți redecora locuința sau te poți muta cu cineva.

Zodia Vărsător

Săptămâna asta te-ai putea bucura de noi oportunități financiare. S-ar putea să te simți motivat și determinat să ieși din zona de confort pentru a face mai mulți bani. De asemenea, se formează aspecte favorabile în zona familială. S-ar putea să primești o invitație la o reuniune de familie sau să ai surpriza ca unele rude să îți bată la ușă.

Zodia Pești

Contextul astrologic îți va stimula sectorul abilităților fizice. Poți începe această săptămână cu mult mai multă energie decât de obicei. Poți depune un efort mai mare și poți face mai multe lucruri fără să te simți atât de obosit ca până acum. De asemenea, pot apărea noi oportunități financiare. Poate fi vorba de o afacere, de un nou loc de muncă sau de o vânzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 57 = 66