DE PAȘTE PE LITORAL

0
85

Sute de turiști sunt așteptați în minivacanța de Paște pe litoralul românesc. Pentru minivacanța de Paște, hotelurile de pe litoral pregătesc pachete speciale care includ mese tradiționale cu ouă roșii, cozonac, preparate din carne de miel, proțap. Nu lipsesc activitățile de divertisment pentru copii și adulți. Oferte cu prețuri care pornesc de la 120 de lei pe noapte. Vor fi deschise câteva zeci de hoteluri, mai ales cele care au centre SPA și zone de relaxare, cele mai multe la Eforie Nord și Mamaia. În Eforie Nord, la un hotel de trei stele, o noapte de cazare, cu mic dejun inclus, costă 263 de lei pentru două persoane, iar în Mamaia, la patru stele, camera dublă costă de la 273 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus.

Sunt și oferte mai ieftine, de exemplu la o vilă de trei stele din Eforie, tarifele pornesc de la 123 de lei pe noapte pentru doua persoane, doar pentru cazare. Iar pentru all inclusive, ofertele ajung și la 576 de lei pe noapte, camera dublă.

Pentru cei care vor să meargă în Bulgaria, oferta pentru Paști este aceeași: 30 de euro, de persoană, all inclusiv, pe zi, cu aquaparcuri, piscine interioare, piscine exterioare, locuri de joacă, gustările între mese, animație în limba română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha 1 + 8 =