NUMĂRUL CAZURILOR DE COVID, ÎN CREȘTERE

0
227

Temutul Sars Cov 2 revine în forță la Buzău! Este semnalul de alarmă dat de către conducerea Spitalului Județean de Urgență, care se confruntă, în prezent, cu o creștere alarmantă a numărului de cazuri de buzoieni infestați cu acest virus. Secția de Terapie Intensivă a unității medicale a fost deja suplimentată cu paturi pentru cei care sunt confirmați cu Covid și necesită internare.

Și la secția de Urgențe Pediatrie a Spitalului Județean Buzău s-au înregistrat mai multe cazuri de copii, cu vârste de până în 3 ani, care, în urma testelor, au fost diagnosticați cu COVID.

Medicii precizează că infecția cu noua tulpină de coronavirus este polimorfă, adică a ajuns să se prezinte sub mai multe stări și poate căpăta numeroase modalități de manifestare.

În momentul diagnosticului, pacienții, în mare parte din rândul copiilor, prezintă febră, tuse, diaree, vărsături, dureri abdominale, dureri de cap sau dureri în gât.

Ca urmare a creșterii numărului de infectări cu coronavirus, conducerea Spitalului Județean Buzău intenționează să schimbe, din nou, programul de vizită a aparținătorilor în unitatea medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

25 + = 28