ÎNFRÂNGERE, PE FINAL PENTRU HANDBAL CLUB BUZĂU

0
196

Handbal Club Buzău nu a mai reușit încă o victorie si a trebuit să se recunoască învinsă, miercuri după-amiază, în Sala „Lascăr Pană” din Baia Mare. La capătul unei partide pe care au controlat-o timp de mai bine de 50 de minute, handbaliștii buzoieni au capotat pe final cu Minaur.

Chiar dacă băimărenii s-au impus, în final, cu 25 la 22, replica celor de la Handbal Club Buzău a fost foarte bună. Buzoienii au condus cu 7-4, 9-7 și 11-10, iar la pauză s-a intrat la egalitate, scor 12-12. Jocul jucătorilor de la Handbal Club a curs bine și în repriza secundă, buzoienii reușind să fie în avantaj pe tabelă, 15-14 și 19-18. Totuși, meciul nu era  nici pe departe terminat, iar băimărenii au știut să revină în joc și au trecut la conducere, 22-20, 24-21. Avantajul gazdelor a fost menținut până la final, iar Minaur a reușit să câștige, scor 25-22, un meci deloc ușor. De la Buzău, Marius Anton a înscris de opt ori, remarcat fiind și portarul Tcaciuc, cu 13 parade, dintre care patru de la șapte metri.

În urma acestui rezultat, Handbal Club Buzău stagnează pe poziția a 9-a în clasament, cu 25 de puncte. Partida viitoare din campionat se va disputa pe teren propriu, în Sala Romeo Iamandi, acolo unde buzoeinii vor primi pe CSM București. Meciul este programat pe 18 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 35 = 41