HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL, 27 FEBRUARIE – 5 MARTIE 2023

0
235

Zodia Berbec

Te poți confrunta cu o serie de emoții intense. Poți trece de la agonie la extaz într-o clipă. Ai grijă, pentru că aceste șovăieli s-ar putea să te coste. Poți să întâlnești dragostea și să îi dai cu piciorul. Pe de altă parte, este o perioadă în care vei fi în centrul atenției și vei avea șansa să te faci remarcat. Dacă vrei să te bucuri cu adevărat de această energie benefică, ar trebui să faci un pas înainte și să îți asumi statutul de lider.

Zodia Taur

Intuiția ta va funcționa perfect în această perioadă și ar trebui să profiți de acest aspect. O serie de întâmplări care pot părea coincidențe îți vor însenina săptămâna. Contextul astrologic va fi favorabil relațiilor de prietenie. Este un moment bun să planifici o întâlnire cu cineva din anturaj cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Totodată, astrele te îndeamnă să îți exprimi dorințele, să îți faci planuri de viitor, să vizualizezi unde vrei să ajungi. Te pot aștepta mari surprize.

Zodia Gemeni

Este o săptămână care îți poate aduce ocazia de a obține noi oportunități în plan profesional. Nu ezita să contactezi oamenii care crezi că te pot ajuta pentru că poți avea parte de răspunsuri favorabile. De asemenea, cineva poate legătura cu tine pentru a-ți face o propunere interesantă. Astrele îți propun să începi luna martie în preajma prietenilor. Ți-ar prinde bine câteva activități de grup.

Zodia Rac

Săptămâna asta îți poate aduce oportunități legate de educație, cum ar fi să obții o diplomă sau un certificat de calificare. Pot apărea însă îndoieli și ezitări în ceea ce privește abilitățile tale, care să ducă la pierderea acestor ocazii. Ar fi bine să apelezi la ajutorul celor dragi pentru sfaturi și încurajări. Contextul astrologic va veni și cu alte șanse în plan profesional. Rezultatele tale la locul de muncă pot fi remarcabile și pot atrage recunoașterea superiorilor. Este un moment prielnic pentru avansarea în funcție sau obținerea unui job mai bun.

Zodia Leu

Viața ta amoroasă poate fi în prim plan în această săptămâna. Contextul astrologic îți poate oferi șansa de a reaprinde pasiunea în cuplu și de a te bucura de momente memorabile alături de persoana iubită. Este un moment bun pentru a te concentra pe consolidarea relației cu partenerul de viață. Totodată, este o perioadă favorabilă procesului de învățare. Poți începe un curs nou sau te poți pregăti pentru a suține un examen. Informațiile obținute îți pot fi de mare folos pe viitor.

Zodia Fecioară

Sectorul dragostei va fi foarte bine aspectat și te poți îndrăgosti nebunește. Cineva s-ar putea să îți capteze atenția și să reușească să te cucerească pe deplin încă de la primele întâlniri. Este o săptămână în care s-ar putea să nu reușești să te mai gândești la altceva. Totodată, este un moment bun să ceri favoruri pentru un proiect special, fie de la familie, de la prieteni, colegi sau cei de pe rețelele de socializare. Poți cere inclusiv un împrumut la bancă.

Zodia Balanță

Poate fi o săptămână foarte bună pentru tine. S-ar putea să faci o pauză de la dieta obișnuită și să te bucuri de un răsfăț culinar pe cinste împreună cu partenerul de viață. Puteți să gătiți împreună și să vă distrați în acest proces. Este o perioadă bună și pentru sectorul parteneriatelor. Poți întâlni exact oamenii de care ai nevoie pentru o colaborare sau o afacere. De asemenea, poți lega noi prietenii.

Zodia Scorpion

Astrele te sfătuiesc să te uiți cu atenție în jurul tău în această săptămână pentru că dragostea poate să apară acolo unde nu te aștepți. N-ar fi de mirare ca persoana potrivită să fie foarte aproape sau să o cunoști deja, dar abia acum să îți dai seama de sentimentele tale. Aspecte bune vor fi și în sectorul profesional. Poți obține o avansare în funcție, un salariu mai mare sau chiar un loc de muncă mai bun. Nu uita să îți depui CV-ul.

Zodia Săgetător

Ai toată susținerea astrologică în ceea ce privește chestiunile legate de familie și copii. S-ar putea ca în această săptămână să ai parte de vizite surpriză din partea unor rude. De asemenea, poți afla vestea că cineva drag așteaptă un copil. Totodată, se formează aspecte favorabile în sectorul iubirii. Dacă ești în căutarea unei relații, ai toate șansele să întâlnești pe cineva compatibil. Dacă ai o relație de cuplu, este momentul perfect pentru o escapadă romantică.

Zodia Capricorn

Este o perioadă în care sectorul familiei va fi favorizat, iar lucrurile se vor așeza la locul lor. Vei avea ocazia să clarifici anumite situații care te-au mâhnit, să discuți sincer și să te împaci cu oamenii dragi. Acest aspect va avantaja și sectorul locuinței. Este un moment bun pentru achiziționa sau a vinde o casă. Dacă vrei să îți renovezi spațiul locativ, ai toate șansele să găsești cele mai bune soluții și prețuri.

Zodia Vărsător

Sectorul deplasărilor este foarte bine aspectat în această săptămână și vei avea șansa să călătorești mai mult, pe distanțe scurte sau mai lungi. Totodată, îți poți achiziționa un mijloc de transport nou. Contextul astrologic va fi favorabil și pentru sectorul comunicării. Vei avea o mai mare putere de convingere asupra oamenilor, de care ar trebui să profiți din plin.

Zodia Pești

Începi săptămâna cu aspecte favorabile în sectorul banilor obținuți prin muncă proprie. Contextul astrologic îți oferă șansa să plantezi sămânța prosperității, iar în următoarele luni să te bucuri de venituri semnificative. Este momentul pentru calcule și strategii cu privire la buget și economii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + = 24