GLORIA BUZĂU S-A ÎNTORS DIN CANTONAMENTUL DE LA NISIPURILE DE AUR

0
1669
Foto arhivă

Gloria Buzău s-a întors acasă, vineri, 10 februarie, după 12 zile petrecute în stagiul de pregătire de la Nisipurile de Aur.

În această perioadă, trupa din Crâng a disputat amicale cu Dobrudzha Dobrich din liga secundă din Bulgaria, scor 3-0, Spartak Varna II, din liga a treia din Bulgaria, scor 3-0,
și Chernomorets Balchik, din liga a treia din Bulgaria, scor 3-1. În ultima zi, Gloria trebuia să joace cu Cherno More Varna, din prima ligă bulgară, însă partida nu a mai avut loc. Nici nu avea cum să aibă loc, din moment ce Cerno More a fost programată să joace în campionat cu Levski Sofia în data de 11 februarie.

Echipa buzoiană va mai disputa două meciuri amicale până la reluarea campionatului Ligii 2, programată în ultimul weekend al lunii februarie, atunci când va evolua acasă cu FC Brașov.

Miercuri o va întâlni pe CSM Focșani, iar sâmbătă va juca cu Metaloglobus București.

La revenirea în România, antrenorul Adrian Mihalcea s-a declarat mulțumit de modul în care s-au pregătit și comportat jucătorii săi în cantonament, chiar dacă ceea ce au găsit în Bulgaria, din punct de vedere al condițiilor de pregătire, nu a fost conform așteptărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =