UN SINGUR DRUM NAȚIONAL, ÎNCHIS CIRCULAȚIEI

0
206

Dupa un weekend în care, din cauza ninsorii și a viscolului, zeci de drumuri naționale și judetene au fost închise, sute de mașini au rămas blocate în zăpadă, iar zeci de mii de locuitori au rămas fără curent electric, lucrurile încearcă să intre pe un făgaș normal.

Potrivit Centrului Infotrafic, astăzi, la ora 7.00, din cauza condițiilor meteorologice mai era închis circulației publice Drumul National 24D, între localitățile Băleni – Tulucești, județul Galați.

De asemenea, pe DN 24D, între Băleni și limită cu județul Vaslui, traficul este restricționat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone. Politistii recomanda in continuare soferilor care pleaca la drum sa se  informeze  cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să sa se deplaseze si sa aiba masina echipata cu anvelope de iarna.  Curăţaţi farurile şi blocurile de semnalizare şi folosiţi corespunzător instalaţia de ventilaţie – climatizare!

În condiții de trafic intens, păstraţi-vă calmul, respectați toate regulile de circulație şi nu blocaţi intersecţiile. De asemenea, nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + = 15