COD GALBEN DE VREME REA ÎN 11 JUDEȚE

0
212

Meteorologii au emis o avertizare meteorologică de vreme rea, care va intra în vigoare joi, la ora 18.00 și se va încheia vineri, la ora 10.00. Avertizarea afectează mai multe regiuni din țară, printre care se află și zona de munte a județului Buzău.

Fenomenele vizate în această sunt cantități însemnate de precipitații, polei, viscol în Carpații Meridionali și de Curbură, intensificări ale vântului.

”În județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Prahova treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, iar în județele Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și Mun. București vor fi precipitații îndeosebi sub formă de ploaie și lapoviță și local se va depune polei.

În Carpații Meridionali și de Curbură va ninge, se va depune strat nou de zăpadă și vor fi intervale în care va fi viscol (rafale de peste 50…70 km/h) și vizibilitate scăzută.

Local și temporar, intensificări ale vântului vor fi și în restul zonei atenționate, cu viteze în general de 50…60 km/h”, se arată în avertizarea meteorologilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + = 20