UN NOU NUMĂR DIN „SCURT PE 2”

0
222

Care este instituția cu un buget mai mic decât cel de anul trecut, cum se dezvoltă învătâmântul dual, care este stadiul lucrărilor la Autostrada care tranzitează Buzăul, ce investiții sunt preconizate de către autoritățile râmnicene și care sunt noii medici veniți la spital, aflați din noua ediție a ziarului ,,Scurt pe 2”.

Cea mai așteptată publicație la final de săptămână apare vineri dimineață la toate chioșcurile de ziare din Buzău și Rm.Sărat. Mai puteți citi despre remediile naturale pentru gripă, despre obiectivele celei mai bune sprintere a României și despre evenimentele din weekend. Nu rațați și rubrica jurnalistului Mihai Pavelescu de la Expres Media, care vă aduce informații din zona audiovizualului.

Cereţi la difuzorii de presă din Buzău și Rm.Sărat publicația Scurt pe 2 şi veţi primi şi suplimentul Talciocul Buzoian, anunțul dumneavoastră de mică și mare publicitate din județ. În fiecare saptamana puteti decupa talonul pe care il regasiti în Talciocul buzoian, pentru a publica gratis un anunț de mica publicitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =