CONCURS DE EXPLORARE URBANA V.05 – BUZAU, OPEN CITY

0
216

Societatea Exploratorilor din Buzău în parteneriat cu Primăria Buzău, Centrul Cultural și Educațional ,,Alexandru Marghiloman”,  Crucea Roșie Buzău și organizația non-profit Jnepenii invită toți buzoienii, și nu numai, la o nouă aventură captivantă, care le va oferi ocazia să cunoască mai bine Buzăul, legând totodată noi prietenii și petrecând o după-amiază de neuitat.

Este vorba de ediția cu numărul 5 a Concursului de Explorare Urbană, care va avea loc sâmbătă, 21 ianuarie 2023. Competiția este deschisă tuturor categoriilor de vârstă, iar participanții vor lua parte la o vânătoare de comori ascunse în zonele cunoscute și mai puțin cunoscute ale orașului.

Startul se va da la ora 10:00, în Părculețul de lângă Colegiul B.P. Hașdeu, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 16:00. 

 

Cei care doresc să participe se pot înscrie până la ora 09:30 a zilei de 21.01.2023, fie prin completarea unui formular online, fie prin e-mail la adresa Carol.Georgescu@gmail.com sau telefonic, la numerele 764 432 547 sau 720 220 064. 

 

Concursul se desfășoară pe trei categorii după cum urmează:

• FAMILY (minim un copil de cel mult 14 ani, minim un membru de cel puțin 18 ani);

• LICEENI (echipe formate din elevi liceeni fete, băieți sau mixte, minim un membru de cel puțin 18 ani);

• OPEN (echipe formate din fete, băieți sau mixte, minim un membru de cel puțin 18 ani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =