HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 2 – 8 IANUARIE 2023

0
231

Berbec

Lucrurile se întâmplă mai încet decât ți-ai dori în această perioadă. Este un moment bun să înveți să trăiești în prezent, în loc să îți faci griji pentru viitor. Totodată, contextul astrologic îți poate influența negativ capacitatea de a lua decizii corecte și ar fi bine să nu faci schimbări importante acum.

Taur

Va fi un început de an intens pentru tine. Te poți confrunta cu situații care îți vor pune la încercare voința și care te vor scoate din zona de confort. Astrele te sfătuiesc să îți revizuiești deciziile, astfel încât să nu mai repeți greșelile din trecut. Este un moment bun să înveți să te adaptezi la schimbări pentru că vor fi multe în 2023.

Gemeni

Contextul astrologic îți intensifică capacitatea de a comunica și te va ajuta să spui ceea ce gândești fără să te temi de părerile celorlalți. Ai însă grijă cui îi acorzi încrederea ta. Poți afla informații importante, care să te determine să îți schimbi perspectiva asupra unor situații, dar ar fi bine să le analizezi cu atenție pentru că nu toate vor fi adevărate.

Rac

Începi anul cu mai mult curaj și mai multă determinare să ieși în față și să îți faci cunoscute opiniile și abilitățile. Este un moment bun să începi noi proiecte, precum și să cunoști oameni noi. Astrele te sfătuiesc să acorzi o mare atenție detaliilor înainte de a accepta o ofertă sau de a semna un contract. Este indicat să ceri ajutorul unui expert, în cazul în care nu deții toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie.

Leu

Contextul astrologic în care se desfășoară această săptămână îți poate aduce provocări în sectorul relațiilor. Dacă până acum te-ai concentrat doar pe propriile tale nevoi, va trebui să înveți să ții cont și de dorințele celorlalți pentru aduce armonie fie în cuplu, fie în relațiile cu cei din familie sau cu prietenii. De asemenea, este un moment bun să renunți la ideile fixe și să îți pui în practică ideile inovatoare.

Fecioară

Ești maestrul informației și comunicării în acest început de an. Te bucuri de un spirit practic, logică și precizie, astfel că îți va fi ușor să iei deciziile corecte, să îți susții punctul de vedere și să te faci înțeles. Chiar dacă vor mai fi și provocări în zona relațională, vei ști să îți păstrezi calmul și să nu lași emoțiile să te copleșească.

Balanţa

Începi săptămână cu energie și poftă de viață. Vrei să experimentezi lucruri noi, care să te ajute să te cunoști mai bine. Ești dornic să cunoști oameni, să porți discuții constructive, să afli informații noi. Este un moment bun pentru a-ți schimba anumite tipare mentale. De asemenea, vei privi majoritatea situațiilor dintr-o perspectivă mai degrabă logică decât emoțională.

Scorpion

Contextul astral vine cu o nouă lecție de viață pentru tine, care îți va da șansa să te dezvolți pe plan personal. Aceea de a accepta că oricât de puternic și hotărât ai fi, sunt momente în care ai nevoie să te bazezi pe ceilalți și să îi lași să te ajute. Totodată, te vei bucura de susținerea astrelor pentru a ajunge la adevărurile care contează cel mai mult pentru tine.

Săgetător

Poți profita de contextul astrologic pentru a reflecta la acele experiențe de viață care te-au ajutat să te dezvolți. Poți avea parte de adevărate revelații. Aventura nu va lipsi nici în acest început de an. Poți primi vestea că vei pleca într-o călătorie în interes de serviciu sau poate o invitație de a petrece o vacanță în locuri impresionante.

Capricorn

Dacă până acum ai muncit din greu și te-ai ambiționat mereu să îți atingi obiectivele, astrele îți pot aduce lecții de viață importante, care te pot determina să încetinești ritmul. Pe de altă parte, este o perioadă în care ar fi bine să te concentrezi mai mult pe valorificarea abilităților și talentelor tale. Lasă deoparte regulile și experimentează lucruri noi.

Vărsător

Viața ta socială se animă la început de an și vei avea parte de multă distracție. De asemenea, te vei bucura de popularitate. Vei avea șansa de a-ți lărgi anturajul, de a cunoaște oameni noi, care să aibă aceleași principii și interese. Totodată, dacă nu ai o relație, acest context astral îți poate aduce o nouă etapă la capitolul dragoste. Ai toate șansele să te îndrăgostești de o persoană compatibilă.

Peşti

Contextul astrologic îți aduce sensibilitate, compasiune și putere de sacrificiu. Este o perioadă în care emoțiile te pot copleși și ai tendința de a te lăsa pe tine pentru a îndeplini dorințele și nevoile altora. Astrele te îndeamnă să îți reevaluezi modul în care te raportezi la ceilalți și să acorzi mai multă atenție propriilor tale dorințe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 71 = 73