ULTIMA ȘEDINȚĂ A ANULUI 2022

0
233

Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat se va întruni, joi, 22 decembrie, de la ora 12.00, în ședința de lucru ordinară a lunii decembrie, ultima din acest an. Pe ordinea de zi sunt 15 proiecte de hotărâre, dar și alte probleme ale activitatii curente.

Consilierii din Rm Sărat vor supune la vot o nouă rectificare a bugetului local de venituri si cheltuieli al municipiului pe anul 2022, dar și un proiect privind stabilirea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele si taxele locale, precum si alte taxe asimilate acestora, ce se vor aplica in anul 2023.

De asemenea, Consiliul Municipal Rm. Sărat va aproba acordarea unui premiu special unor sportivi si antrenori legitimati la Tenis de masa, în cadrul Clubului Scolar sportiv al Colegiului National « Alexandru Vlahuta ».

Tot joi, consilierii locali vor stabili tipul de suport alimentar, acordat elevilor Scolii Gimnaziale „Dr.Ilie Pavel” din Rm.Sarat, in cadrul Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 450 de unitati de învăţământ preuniversitar de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =