MODERNIZARE ÎN IMPAS

0
190

Modernizarea amfiteatrului din Parcul Tineretului din Buzău și transformarea sa într-un spațiu în care pot fi organizate spectacole sau alte evenimente bate pasul pe loc.

La licitația pentru atribuirea lucrărilor nu s-a prezentat nici măcar o firmă care să respecte toate criteriile prevăzute în caietul de sarcini. Din acest motiv, licitația se va relua, nu înainte însă de a recalcula costurile proiectului, în condițiile exploziei prețurilor din domeniul construcțiilor. Inițial costurile proiectului de modernizare erau estimate la 250.000 de euro. După reabilitare și modernizare, amfiteatrul în aer liber, din Parcul Tineretului, din municipiul Buzău va fi transformat într-un Centru de spectacole în aer liber, care să găzduiască un public format din circa 600 de persoane.

Potrivit proiectului, obiectivul va fi acoperit și aici se vor putea organiza activități multiple, pe tot parcursul anului. Construcția va fi perfect adaptată pentru conferințe, spectacole, proiecții cinematografice, piese de teatru și pentru alte evenimente. De asemenea, amfiteatrul va dispune de toate mijloacele tehnice necesare desfășurării acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 27 = 35