ANRE: CINE TREBUIE SĂ DEPUNĂ CERERE SAU DECLARAȚIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE LA FURNIZOR

0
194

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei vine cu precizări cu privire la categoriile de persoane care trebuie să depună declaraţie pe proprie răspundere la furnizor pentru a beneficia de plafonarea preţului la energie electrică, subliniind că, în cazul clienţilor finali casnici cu un singur loc de consum, aceştia beneficiază automat de preţul plafonat la care se încadrează.

Vor trebui însă să depună cereri şi declaraţii pe proprie răspundere clienţii finali casnici care utilizează dispozitive, aparate sau echipamente medicale necesare efectuării tratamentelor, cei care au în întreţinere cel puţin 3 copii cu vârsta de până în 18 ani, familiile monoparentale, precum şi clienţii finali casnici cu mai multe locuri de consum care vor să beneficieze de preţul plafonat pentru alt loc de consum decât cel de domiciliu/reşedinţă.

ANRE a elaborat un model de Cerere şi un model de Declaraţie pe proprie răspundere pentru a fi folosite în relaţia cu furnizorul. Acestea pot fi găsite pe site-ul instituției.Atât cererile, cât şi declaraţiile pe proprie răspundere se pot depune la furnizorii de energie electrică, atât în format fizic, cât şi în format electronic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =